Uitzending
Tijd voor MAX - Weg van jou

Weg van jou

Tijd voor MAX

10-10-2017

| 1168 x bekeken | 0 reacties
7
te gast: Kim Kötter, Lykele Muus, Maarten Heijmans en André Donker. De nieuwe Miss Nederland is bekend! Ze komt samen met mede-organisator van de verkiezing Kim Kötter naar de studio. De nieuwe miss en die van 2002 vertellen over de goede sfeer bij de finalisten en hoe moeilijk het was om een winnares te kiezen.

Verder: het is herfst, kijk maar naar buiten. En dat betekent paddenstoelen! Onze vaste boswachter André Donker ging op paddenstoelenjacht in het bos. Met succes, want er zijn dit jaar bijzonder veel paddenstoelen te vinden. Toch moeten we ook opletten, veel paddenstoelen zijn giftig. André vertelt waarop moet worden gelet bij het plukken.

En de film 'Weg van jou' is in première gegaan. In de film wordt de jonge ambitieuze Evi, gespeeld door Katja Herbers, voor een groot project in Terneuzen geplaatst, terwijl ze droomde van Rio de Janeiro. Maar Terneuzen blijkt misschien toch niet zo vreselijk als ze aanvankelijk dacht. Hoofdrolspelers Lykele Muus en Maarten Heijmans komen langs.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Katja Herbers en Maarten Heijmans te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Weg van jou werd uitgezonden op dinsdag 10 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie