Uitzending
Tijd voor MAX - Verhalenverteller Henk Poort

Verhalenverteller Henk Poort

Tijd voor MAX

13-10-2017

| 1046 x bekeken | 0 reacties
5
Henk Poort, Pia Douwes en de technische opdracht van Heel Holland Bakt. Henk Poort is vooral bekend als operazanger en musicalacteur, minder bekend is hij als verhalenverteller. In 'Ik ben mijn lied' zingt hij zijn bekende nummers en neemt hij het publiek mee naar personen uit zijn verleden. In onze studio deelt hij alvast een paar van zijn verhalen en nummers.

Verder, Pia Douwes geeft 16 oktober een eenmalig benefietconcert: Pia Douwes & Friends. Met dit optreden wil ze geld ophalen voor waterputten in Gambia. Ze komt vertellen over dit initiatief. En ze heeft nog ander nieuws voor ons.

En Robčrt van Beckhoven geeft zoals elke vrijdag uitleg over de technische opdracht bij Heel Holland Bakt. Het is de halve finale, dus de deelnemers moeten aan de bak. Ze moeten een Esterhazytaart maken. Robčrt vertelt wat het zo moeilijk maakt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Henk Poort te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Verhalenverteller Henk Poort werd uitgezonden op vrijdag 13 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie