Uitzending
Tijd voor MAX - Nieuws van de staatssecretatris

Nieuws van de staatssecretatris

Tijd voor MAX

5-10-2017

| 976 x bekeken | 0 reacties
4
Leven met een hersentumor
Ingeborg van Beek is moeder van twee kleine kinderen en leeft sinds 2013 met een ongeneeslijke hersentumor. Ze schreef eerder het boek 'Levenshaast' waarin ze beschrijft hoe het is om te leven met de angst dat de dood je inhaalt. In januari verschijnt haar tweede boek, waarin ze vertelt dat je in het leven moet doen wat werkelijk belangrijk voor je is. Ze schuift samen met haar arts aan.

Jetta Klijnsma
Verder: demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma komt langs en heeft nieuws voor ons. En ze vertelt natuurlijk over haar benoeming als commissaris van de Koning in Drenthe.

Onno Hoes
En Onno Hoes heeft de conclusies van het onderzoek van het Schakelteam Personen met Verward Gedrag overhandigd aan Stef Blok en Edith Schippers. Wat zijn die conclusies? Voorzitter Hoes legt uit en hij geeft tips.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jetta Klijnsma en Onno Hoes te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nieuws van de staatssecretatris werd uitgezonden op donderdag 5 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie