Uitzending
Tijd voor MAX - Freek op ouderenfestival

Freek op ouderenfestival

Tijd voor MAX

12-10-2017

| 980 x bekeken | 0 reacties
6
In bed met Dietrich en Piaf, Freek de Jonge en de eerste winnaar van Heel Holland Bakt. Met de slogan 'Ouderen bestaan niet' wordt op 17 en 18 oktober het Festival of Older People georganiseerd in Utrecht. Freek de Jonge is betrokken bij het project. Hij komt langs om te vertellen waarom het goed is dat dit festival wordt georganiseerd en wat er allemaal te zien is.

Verder: Irene Kuiper, Frédérique Sluyterman van Loo en Ger Otte gaan de planken op met de theatervoorstelling 'In bed met Dietrich en Piaf'. Een voorstelling over de wonderlijke vriendschap tussen Marlène Dietrich en Edith Piaf. Een vriendschap waar nog maar weinig over bekend is.

En Rutger van den Broek, de eerste winnaar van Heel Holland Bakt, staat in onze keuken. Hij is overgestapt van zoet naar hartig en maakt miniquiches met kalfsgehakt en paddenstoelen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Freek de Jonge, Ger Otte en Irene Kuiper te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Freek op ouderenfestival werd uitgezonden op donderdag 12 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie