Uitzending
Tijd voor MAX - Bingewatchen in het theater

Bingewatchen in het theater

Tijd voor MAX

17-10-2017

| 947 x bekeken | 0 reacties
5
Jubileum voor 3J's, wielrenner Gerben Karstens en Tamar van den Dop.

De 3J's vieren feest! De band bestaat tien jaar. Ze gaan dit 28 oktober vieren tijdens een grote show met gastoptredens van onder andere Waylon en Elske DeWall. Maar eerst komen de 3J's langs bij ons. We nemen de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar door en drie fans vertellen wat zij zo leuk vinden aan de Volendammers.

Verder: hij werd de Leidse Notariszoon, de clown of de Karst genoemd. Na een korte schaatscarrière maakte wielrenner Gerben Karstens in de jaren zestig en zeventig furore als wielrenner. Hij won meerdere etappes in grote rondes en zelfs de ploegentijdrit op de Olympische Spelen. Nu is er een biografie over hem verschenen en hij schuift aan samen met zijn biograaf John van Ierland.

En Tamar van den Dop speelt in de marathonvoorstelling The Nation, over de op hol geslagen Nederlandse samenleving. Het vijf uur durende stuk wordt ook wel een Netflixserie op toneel genoemd. De actrice vertelt aan onze tafel over dit bijzondere project.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerben Karstens en Tamar van den Dop te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bingewatchen in het theater werd uitgezonden op dinsdag 17 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie