Uitzending
Tijd voor MAX - 25 jaar Mart Visser

25 jaar Mart Visser

Tijd voor MAX

16-10-2017

| 1056 x bekeken | 0 reacties
5
The Play that goes wrong, Mart Visser en Janny van der Heijden. Mart Visser zit 25 jaar in het vak, dat wordt gevierd met de tentoonstelling Beyond Context. In een ruimte van 3000 vierkante meter aan de Amsterdamse Herengracht komt zijn werk samen. Met hem nemen we zijn kwart eeuw in de modewereld door.

Verder: Hield u vroeger van Miss Slocombe in Wordt u al geholpen? Van John Clees in Fawlty Towers? Of van John Lantings Theater van de lach? Dan wordt u ook heel blij van Rop Verheijen, Anne- Marie Jung en Tina de Bruin in The Play that goes wrong! Ze schuiven aan om te vertellen over dit stuk.

En met Janny van der Heijden praten we na over de halve finale van Heel Holland Bakt. Ze neemt ook nog beeld van achter de schermen mee en gaat koken met truffels.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Mart Visser, Rop Verheijen en Tina de Bruin te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 25 jaar Mart Visser werd uitgezonden op maandag 16 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie