Uitzending
Tijd voor MAX - Jermaine Jackson komt langs

Jermaine Jackson komt langs

Tijd voor MAX

6-10-2017

| 1156 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast: Huub Stapel, Jörgen Raymann, Jelle de Jong, Jermaine Jackson en Wim Daniëls. Vanwege het overlijden van Eberhard van der Laan staat een groot deel van de uitzending in het teken van de de Amsterdamse burgemeester. Chris van Dijk kende hem goed, want hij richtte 25 jaar geleden samen met Van der Laan het advocatenkantoor Kennedy Van der Laan op. Bob en Claire van Buren vertellen over hun vriendschap met Van der Laan. En Sjors van de Panne brengt een muzikale ode.

Verder: Jermaine Jackson is in Nederland voor een show met The Jacksons in Ahoy. Hij blijft een dag langer zodat hij ook nog bij ons op bezoek kan komen. Hij komt vertellen over MAX Proms, waar hij gaat optreden. En natuurlijk hebben we het met hem over zijn bijzondere familie.

En het toneelstuk Vastgoed BV gaat over een makelaarskantoor vol alfamannetjes. Waar bonussen belangrijker zijn dan vertrouwen en samenwerken. Hoofdrolspelers Huub Stapel, Jelle de Jong en Jörgen Raymann schuiven aan.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Huub Stapel, Jelle de Jong, Jörgen Raymann en Wim Daniëls te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jermaine Jackson komt langs werd uitgezonden op vrijdag 6 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie