Uitzending
Tijd voor MAX - Het modellenbureau van Marilyn Monroe

Het modellenbureau van Marilyn Monroe

Tijd voor MAX

16-1-2019

| 1096 x bekeken | 0 reacties
6
Cécile Narinx komt langs, ze keek voor ons alvast naar de 2 Doc The Mother of Beauty die MAX vanavond uitzendt op NPO 2. De documentaire vertelt het verhaal van het Blue Book Modelling Agency, het modellenbureau waar het voor Marilyn Monroe allemaal begon. De documentaire schetst ook hoe het Marilyns collega-modellen, nu in de negentig, sindsdien is vergaan. Hebben zij nog steeds dezelfde ideeën over wat schoonheid is?

Manon Duintjer schreef het boek Wat ik van mijn moeder leerde. Daarin delen bekende dochters en zonen, jong en oud, uit onder meer de literatuur, kunst, media, politiek, wetenschap en sport de belangrijkste les die zij van hun moeder hebben geleerd. Eén van hen is voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust en zij is bij ons te gast.

Ook presentator John Williams schuift aan om te vertellen over zijn programma De slechtste chauffeur van Nederland waarvan het nieuwe seizoen net van start is gegaan.

En zanger, pianist en componist Ruben Hein is zich aan het voorbereiden op zijn eerste solovoorstelling Boventoon waarmee hij vanaf maart te zien en te horen zal zijn. Hij is bovendien de nieuwe artistiek leider van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest waarmee hij vanaf mei gaat optreden met een door hem speciaal gecomponeerd en gearrangeerd programma. Genoeg om over te praten dus en natuurlijk treedt Ruben ook voor ons op.

Verder: in de keuken staat Vincent Prins, hij moest zondag de tent van Heel Holland Bakt verlaten. En met boswachter André Donker hebben we het over de hevige sneeuwval in de Alpen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Cécile Narinx, Ellie Lust, John Williams en Ruben Hein te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het modellenbureau van Marilyn Monroe werd uitgezonden op woensdag 16 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie