Uitzending
Tijd voor MAX - Hoogte- en dieptepunten van Thomas Berge

Hoogte- en dieptepunten van Thomas Berge

Tijd voor MAX

11-1-2019

| 1080 x bekeken | 0 reacties
6
We hebben een gesprek met zanger Thomas Berge. Hij heeft een jaar met hoogte- en dieptepunten achter de rug. De zanger vierde bijvoorbeeld zijn 15-jarig jubileum als zanger. Tegelijk kwam er een einde aan de relatie met zijn grote liefde. Daarover gaat zijn nieuwe single: Laten gaan. Met Thomas blikken we terug en kijken we vooruit en natuurlijk laat hij zijn nieuwste nummer horen.

Ook Tijl Beckand en Ruben Nicolai schuiven aan om te vertellen over De Lama’s. Na de succesvolle shows in 2017 staan ze dit jaar opnieuw in het Ziggo Dome onder de noemer: De Lama’s Backer in Action. Nog wel even geduld, want de shows zijn op 7 en 8 november. Tot die tijd zijn ze te zien in Wie Ben Ik?, waar ze beide teamcaptain zijn.

Verder spreken we met actrice Marit van Bohemen. In de serie Judas naar aanleiding van het gelijknamige boek dat Astrid Holleeder over haar leven met broer Willem schreef speelt zij de rol van zus Sonja Holleeder.

Met Huub Stapel hebben we het over de documentaireserie Napoleon in Holland. En Robčrt van Beckhoven staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Thomas Berge, Huub Stapel, Marit van Bohemen, Ruben Nicolai en Tijl Beckand te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoogte- en dieptepunten van Thomas Berge werd uitgezonden op vrijdag 11 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie