Uitzending
Tijd voor MAX - Geschiedenis van de popmuziek

Geschiedenis van de popmuziek

Tijd voor MAX

14-1-2019

| 1015 x bekeken | 0 reacties
6
Met zijn nieuwe theatertour Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine neemt muzikant Eddy Zoëy ons samen met zijn band mee op een reis door de geschiedenis van de Nederlandstalige popmuziek. Bij ons vertelt hij over het waarom van zijn keuze voor bepaalde iconische nummers en uiteraard speelt de Eddy Zoëy Band één van die onvergetelijke klassiekers.

We ontvangen ook televisiepersoonlijkheid Gordon. Gordon, die in 2016 een punt zette achter zijn eigen zangcarrière, heeft samen met zangeres Trijntje Oosterhuis en choreografen Timor Steffens en Kenzo Alvares zitting genomen in de jury van het nieuwe SBS6-programma DanceSing, waarin kandidaten zowel op hun zang- als danskwaliteiten worden beoordeeld. Inmiddels is de eerste uitzending van de nieuwe talentenshow achter de rug: wat vindt Gordon van de prestaties van de deelnemers tot nu toe?

Ook zangeres Leoni Janssen en wetenschapsjournalist en sterrendeskundige Govert Schilling komen langs. Zij hebben de handen ineengeslagen en staan in het theater met een heus kosmoscollege over sterren en planeten, ruimte en tijd en de muziek die daarbij hoort.

Verder: Paul Rem keek voor ons naar de film Mary, Queen of Scots. Wat vindt hij van de film over 16e eeuwse Schotse film? En Janny van der Heijden maakt in onze keuken bloemkoolrisotto.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Eddy Zoey en Govert Schilling te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Geschiedenis van de popmuziek werd uitgezonden op maandag 14 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie