Uitzending
Tijd voor MAX - Nieuws over nieuwe musical

Nieuws over nieuwe musical

Tijd voor MAX

15-1-2019

| 987 x bekeken | 0 reacties
6
We mogen de naam van een nieuwe musical bekendmaken. Dat doen we samen met de hoofdrolspeler, waarvan we de naam nog even geheim houden.

Verder: een optreden van de beroemde Amerikaanse singer-songwriter Judy Collins, die deze week twee concerten in Nederland geeft. Bij ons zingt ze één van haar grootste hits, Both sides now.

En met Regi Blinker hebben we het over de hervatting van de eredivisie. De nationale voetbalcompetitie gaat komend weekend na vier weken winterstop weer verder. Welke club maakt volgens Regi de grootste kans op de titel? We praten met de oud-voetballer ook over WorldCoaches, het project van de KNVB waar hij hij aan meewerkt, en zijn bedrijf Life After Football.

Ook te gast: dokter Ted van Essen, hij maakt ons wat wijzer over het fenomeen klaplong. Hoe kom je er aan en hoe kom je er vanaf? En Bart van Olphen staat in de keuken en kookt met de vis van de maand: inktvis.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nieuws over nieuwe musical werd uitgezonden op dinsdag 15 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie