Uitzending
Tijd voor MAX - Tatum Dagelet maakt feestje van de wisseldag

Tatum Dagelet maakt feestje van de wisseldag

Tijd voor MAX

10-1-2019

| 790 x bekeken | 0 reacties
6
Presentatrice en actrice Tatum Dagelet is bij ons te gast. Ze presenteert vanaf 12 januari het door haar bedachte programma Van vader naar moeder, over kinderen van gescheiden ouders. Hoe voelt het als je ouders niet meer samen zijn en je steeds van de één naar de ander moet reizen? Tatum brengt ze en praat ondertussen met kinderen en ouders over hun ervaringen.

Verder een gesprek met de Nederlandse illusionist Christian Farla, die met vijf internationale theatertournees en tien miljoen YouTube-views tot de absolute wereldtop behoort. In oktober 2019 krijgt Christian ook een eigen show in Ahoy’, waarmee voor hem een droom in vervulling gaat. Natuurlijk laat hij bij ons ook een van zijn spectaculaire acts zien!

Dan: dit weekend wordt in het Italiaanse Collalbo door de langebaanschaatsers gestreden om de Europese titels allround en sprint en in Dordrecht wordt het EK shorttrack georganiseerd. We bespreken de kansen van de Nederlanders met sportpresentator Jeroen Stomphorst en oud-schaatster Barbara de Loor. Met Barbara praten we ook over de uitzending van Andere Tijden Sport waarin haar wereldtitel op de 1000 meter uit 2005 en de eenzame weg ernaartoe centraal staat.

Ook Emilie Gordenker schuift bij ons aan. Met de directrice van het Mauritshuis hebben we het over de start van het Rembrandtjaar, dat 350 jaar na het overlijden van de schilder wordt georganiseerd.

En Kees Raat staat in de keuken. Hij is pionier op het gebied van chocolade en heeft nu zijn eigen Chocoladebijbel uitgebracht.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tatum Dagelet, Barbara de Loor, Christian Farla en Jeroen Stomphorst te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tatum Dagelet maakt feestje van de wisseldag werd uitgezonden op donderdag 10 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie