Uitzending
Tijd voor MAX - Hoe nu verder met de Brexit?

Hoe nu verder met de Brexit?

Tijd voor MAX

18-1-2019

| 943 x bekeken | 0 reacties
6
We blikken met politiek journalist Kees Boonman terug op de roerige Brexitweek. Het akkoord dat premier Theresa May met de overige leden van de Europese Unie had gesloten kwam niet door het Britse lagerhuis. Hoe nu verder?

Fotomodel en presentatrice Kim Kötter komt bij ons langs. Vanaf 20 januari is ze te zien in het programma The Mountain Butler waarin ze in de Oostenrijkse Alpen de strijd aanbindt met huispakkenkoning Roy Donders. Beiden moeten in een fraai winters sneeuwlandschap opdrachten uitvoeren waarmee ze een vakantie in de wacht kunnen slepen voor een gezin dat daar zelf niet genoeg geld voor heeft.

Verder krijgen we bezoek van de 3 Baritons: Ernst Daniël Smid, Marco Bakker en Henk Poort. Ze hebben een nieuwtje én treden voor ons op!

Lieke Lamb vertelt over de grootste technologiebeurs ter wereld, wat was daar allemaal te zien? En Robčrt van Beckhoven staat in de keuken, hij geeft uitleg over de technische opdracht van komende zondag in Heel Holland Bakt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ernst Daniël Smid, Henk Poort, Kees Boonman, Kim Kötter en Marco Bakker te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hoe nu verder met de Brexit? werd uitgezonden op vrijdag 18 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie