Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 82

Aflevering 82

RTL Late Night

16-12-2014

| 3176 x bekeken | 0 reacties
7
De altijd geestige en scherpe Jan Jaap van der Wal laat zijn licht schijnen over de Nederlandse politiek. Maar liefst 55 keer staat Guido Weijers op het podium om aan zijn show te schaven. Uiteindelijk mag hij zijn show op 31 december de oudejaarsconference, toch het koningsnummer onder de cabaretiers noemen. Van de juichpakken van Roy Donders tot de oranje overalls van IS-gevangenen, in rap tempo volgen de nieuws gebeurtenissen van 2014 elkaar op. Welke rol speelt Wubbo Ockels in zijn zevende oudejaarsshow? Guido legt het uit. Nick en Simon zijn helemaal in kerstsferen. Vrijdag staan de Volendammers met hun kerstconcert in de Rotterdamse Ahoy. Ze spelen nummers van hun nieuwe kerst-cd Christmas With Nick & Simon. Sandra van Nieuwland zingt een moppie mee.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jan Jaap duikt in het boren naar schaliegas
Jan Jaap van der Wal heeft de hele soap rond het wel/niet boren naar schaliegas op de voet gevolgd en heeft daar zo zijn eigen ideeŽn over.

Het politiek cabaret met Jan Jaap van der Wal
December loopt op z'n eind en dus laat de altijd geestige en scherpe Jan Jaap van der Wal zijn licht schijnen over de Nederlandse politiek. En hij ontziet niemand.

'Facebook volgt ook mensen zonder Facebook'
Huh? Ik heb geen Facebookaccount maar Facebook kan mij toch online volgen? Ja, dat kan. En dat doet Facebook ook zodra je een webpagina laadt die de overbekende likebutton bevat. Social-mediadeskundigen Anne Helmond legt uit.

'Kost 2 weken om privacayregels Facebook te lezen'
Het College Bescherming Persoonsgegevens stelt een officieel onderzoek in naar Facebook. Kunnen onze persoonlijke gegevens zoals voorkeuren en foto's worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden? Social-mediadeskundigen Rachid Finge, Axel Arnbak en Anne Helmond weten of we Facebook massaal moeten verlaten. "Het kost twee weken per jaar om de privacyregels van Facebook te lezen, en je hoeft geen Facebookaccount te hebben om gevolgd te kunnen worden."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal, Guido Weijers, Nick & Simon en Rachid Finge te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 82 werd uitgezonden op dinsdag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie