Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 76

Aflevering 76

RTL Late Night

26-12-2014

| 14089 x bekeken | 0 reacties
9
De immens populaire boyband One Direction is speciaal voor de Nederlandse fans naar RTL Late Night gekomen. Humberto praat met ze over het succes, de nieuwste plaat Four en de wereldwijde gekte.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ruud van Nistelrooij geeft shirt aan voetbalgek One Direction
Miljoenen meiden zijn fan van One Direction, maar zelf hebben de mannen ook hun idolen. Eén daarvan is oud-voetballer Ruud van Nistelrooij die jarenlang voor Manchester United speelde. In RTL Late Night had Ruud een aardigheidje voor de nachtegaaltjes.

One Direction: van mislukte auditie tot wereldwijd succes
De jongens van One Direction waren niet zo succesvol tijdens hun audities van X Factor, maar nu is het dé boyband van de wereld. Een overzicht.

Harry Styles verkent Amsterdam op de fiets
De mannen van One Direction vliegen van hot naar her en overal ter wereld staat er wel een mooie wagen voor hen klaar met chauffeur. In RTL Late Night onthult Harry Styles dat hij onze hoofdstad op de fiets heeft verkend en dat beviel hem wel!

One Direction - Night Changes
Eindelijk... De mannen van One Direction zijn te gast in RTL Late Night en met dit nummer openden ze de speciale uitzending: Night Changes.

'One Direction haalt niveau Coldplay'
One Direction is een stuk beter dan alle andere boybands. Dat zijn de keiharde woorden van muziekproducer Eric van Tijn. Het voormalig jurylid doet er zelfs nog een schepje bovenop. "One Direction haalt het niveau van Coldplay."

Ewout Genemans begrijpt haat van fans wel
Humberto Tan ontving allerlei boze berichten van meiden die niet bij de opnames van RTL Late Night met One Direction konden zijn. Ewout Genemans begrijpt dat wel. "Als echte fan van One Direction heb je er alles voor over om de mannen van dichtbij te zien."

'Gekte One Direction overstijgt The Beatles'
Martijn Krabbé weet het zeker. "De gekte van One Direction overstijgt het succes van The Beatles", aldus de presentator in RTL Late Night.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Eric van Tijn, Ewout Genemans en Martijn Krabbé te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie