Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Late Night

12-1-2015

| 2865 x bekeken | 1 reacties
6
De komende maand staat in het teken van spiritualiteit met als thema 'Het Gelukkige Lichaam'. Isa Hoes is al van jongs af aan op zoek naar een gezond lijf dat in balans is. De actrice vertelt in Kompas niet alleen openhartig over haar veranderende lichaam door de jaren heen maar ook over de zoektocht naar balans in het leven. Modeontwerper Frans Molenaar had één grote wens: dit jaar zijn 100ste couture collectie presenteren. Het heeft niet zo mogen zijn. Afgelopen vrijdag overleed de 74-jarige couturier aan de gevolgen van zijn verwondingen na een val van de trap vorige maand. Collega Mart Visser begon zijn carrière in de jaren 80 bij Frans, met een hechte vriendschap als gevolg. De hele week is de Edwin Evers Band te gast.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Mart bespreekt kenmerkende kleding Frans Molenaar
Modeontwerper Frans Molenaar overleed vrijdag op 74-jarige leeftijd. Hij werd een creatieve duizendpoot genoemd. De kunst van het weglaten beheerste hij als geen ander en zette zijn handtekening door eenvoud. Modeontwerper Mart Visser besprak een aantal kenmerkende kledingstukken van het overleden mode-icoon.

'Frans Molenaar was een topontwerper én strateeg'
Frans maakte niet alleen de kleding, hij maakte soms ook bijpassende producten. "Frans was los van dat hij goed ontwerper was een goed strateeg. Hij ontwierp niet alleen de kleding, voor een show maakte hij bijvoorbeeld ook een tuinmeubelset. Dat was typisch Frans. Hij deed allerlei commerciële opdrachten, waarbij hij altijd echt een eigen signatuur had", legt modeontwerper Mart Visser uit.

Edwin Evers Band - Iedereen Is Van De Wereld
Deze hele week verzorgt Edwin Evers met zijn band de muziek in RTL Late Night. De luisteraars van Radio 538 bepalen dagelijks aan de hand van de actualiteit met welk nummer hij de show opent. Hij trapt deze eerste aflevering af met: Iedereen Is Van De Wereld.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Edwin Evers, Isa Hoes en Mart Visser te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 12 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie