Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 77

Aflevering 77

RTL Late Night

9-12-2014

| 1730 x bekeken | 0 reacties
7
Na het succes van Father and Friend uit 2007 zijn Alain Clark en vader Dane weer de studio ingedoken om samen aan een nummer te werken. Deze keer is de prachtige kerstsingle 'Going Back For Christmas' het resultaat geworden. Vader en zoon zingen dit sfeervolle nummer. Het regende medailles tijdens de WK korte baan in Doha. De Nederlandse zwemsters Femke Heemskerk en Sharon van Rouwendaal waren samen goed voor 8 plakken. De vriendinnen praten over het proces naar hun succes, de onderlinge band en de medaille regen in Doha.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ooggetuige Alphen aan den Rijn vergeten door instanties
Ooggetuige Aaron van Beerschoten zag hoe de zus en zwager van Simone Bierman in koelen bloede werden doodgeschoten voor Tristan van der Vlis. Toen de politie in winkelcentrum De Ridderhof arriveerde, vroeg een agent naar Aarons gegevens. Die gaf hij netjes af, maar gebeld worden ho maar. "Ik ben vergeten door allerlei instanties", vertelt Aaron in RTL Late Night.

Nabestaanden Alphen aan den Rijn missen het woord sorry
Vandaag begon de rechtszaak tegen de politie voor het verlenen van meerdere wapenvergunningen aan Tristan van der Vlis. Met drie van deze wapens bracht hij op 9 april 2011 zes mensen en zichzelf om het leven. Ooggetuige Aaron van Beerschoten zag hoe de zus en zwager van Simone Bierman in koelen bloede werden doodgeschoten. Zij en hun advocaat Orlando Kadir vinden dat de politie heeft gefaald en willen excuses.

Woensdag te gast in RTL Late Night: Doutzen Kroes
Topmodel Doutzen Kroes werd deze zomer voor de tweede keer moeder, maar daar was vorige week tijdens de Victoria Secret show helemaal niets van te zien! Met vijf exclusieve miljoenencontracten is de knappe Friezin een van 's werelds best betaalde modellen en hoewel ze volgende maand 30 wordt, is het einde van haar glansrijke carrière nog lang niet in zicht.

Hans Kraay jr. dolgelukkig met Champions League bij SBS
De Champions League is vanaf volgend jaar definitief bij SBS te zien. Een enorme uitdaging voor presentator Hans Kraay jr.

Humberto Tan krijgt aanbieding van SBS
De Champions League is vanaf volgend jaar definitief bij SBS te zien. De CEO van SBS, Peter de Mönnink is nog op zoek naar presentatoren en deed live in RTL Late Night een wel heel opvallend voorstel. Tussen neus en lippen door deed hij Humberto Tan een aanbieding.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 9 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie