Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 85

Aflevering 85

RTL Late Night

19-12-2014

| 2604 x bekeken | 0 reacties
4
Het najaarsseizoen wordt afgesloten vanuit Ahoy Rotterdam bij het Kerstconcert van Nick & Simon. De heren komen zingen, schuiven natuurlijk ook aan en hebben een paar collega's meegenomen, onder wie Sanne Hans, oftewel Miss Montreal. Ook 'Dr. Love' Robert ten Brink komt langs. Met hem blikken we vast vooruit op de über romantische 'All You Need is Love Kerstspecial'. En we blikken terug op het afgelopen jaar, met onder anderen de gezelligste buschauffeur van Nederland Shandrick Elodia.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van vrijdag 19 december
Luuk Inkink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag.

Simon Keizer en Sanne Hans - A Christmas Time
Simon en Sanne zongen een duet in de laatste RTL Late Night van het jaar: A Christmas Time.

Bor Zoekt Vrouw
Bor Verkroost was in mei te gast in RTL Late Night en wilde eigenlijk niet langer leven met zijn verschrikkelijke ziekte Epidermolysis Bullosa (vlinderziekte). Hij had zijn euthanasieverklaring al op Facebook gezet. Maar, het onverwachte gebeurde: Bor werd verliefd en de liefde hield hem op de been. Inmiddels is Bor op zoek naar een nieuwe liefde en heeft met zijn beste vriendin het project Bor Zoekt Vrouw in het leven geroepen. "Mijn leven is onlosmakelijk verbonden met strijd, maar ik hoop dat wat ik daarnaast meer te bieden heb dan mijn handicap tekort doet."

Nabestaanden MH17: Voor het eerst geen Kerst
Silene en Rob Fredriksz hebben hun zoon Bryce en zijn vriendin verloren tijdens de rampvlucht MH17. Aan tafel bij Humberto blikken ze terug op de afgelopen paar loodzware maanden en die moeilijke feestdagen, die nu nooit meer hetzelfde zullen zijn. "Wij hebben voor het eerst geen Kerst. Onze familie komt wel naar ons toe, ook vanuit het buitenland komt familie over en we zullen het met elkaar doorstaan, maar het gaat niet leuk worden."

Nick en Simon - Pak van Mijn Hart
Nick en Simon zingen in de laatste RTL Late Night van dit jaar hun hit Pak van Mijn Hart.

Dromen komen uit voor Nick en Simon
Nick en Simon staan in een uitverkocht Ahoy met hun Kerstconcert. De twee hebben er anderhalf jaar naartoe gewerkt. Eerst met hun kerstalbum, en nu met hun kerstshow. "We hadden altijd twee dromen: een Engelstalig album maken en een nummer met een big band, dat je je in het New York van de jaren 50 waant. Dat komt samen op dit album."

Dr. Love geniet van 'vroege overvallen'
Wat Dr. Love Robert ten Brink het liefst doet, is meisjes op een afschuwelijk vroeg tijdstip thuis 'overvallen' en ze meenemen naar een sprookjesachtig sneeuwlandschap waar hij ze dan herenigt met hun geliefden.

Romantische Robert geniet van andermans liefdesgeluk
Met 'Dr. Love' Robert ten Brink blikken we vast vooruit op die altijd zo heerlijk romantische kerstspecial van All You Need is Love. "Mijn favoriete moment is om die meisjes in de iets te vroege ochtend te overvallen en mee te nemen naar een kerstachtig sneeuwlandschap waar zij dan hun geliefden uit het verre buitenland in hun armen kunnen sluiten."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Miss Montreal, Robert ten Brink en Simon Keizer te gast. Door Nick & Simon werd er opgetreden in deze uitzending van RTL Late Night. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 85 werd uitgezonden op vrijdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie