Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 81

Aflevering 81

RTL Late Night

15-12-2014

| 2259 x bekeken | 0 reacties
6
Het is een jaar met hoogte- en dieptepunten voor olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo. Ze neemt samen met Humberto het jaar door. Het Volendamse duo Nick & Simon is helemaal in kerstsferen. Aankomende vrijdag staan de mannen in een uitverkocht kerstconcert in het Rotterdamse Ahoy. Ze spelen een nummer van hun nieuwe kerst-cd Christmas With Nick & Simon...It's Beginning To Look A Lot Like Christmas. Jan Heemskerk en Saskia Noort schuiven aan. Ze bespreken weer een van de velen verschillen tussen mannen en vrouwen. Het nieuwe seizoen van de populaire dramaserie Divorce zit eraan te komen. Samen met Dirk Zeelenberg & Waldemar Torenstra blikken we met een aantal sneak previews vooruit op het komende seizoen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van maandag 15 december
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag.

Relatie verbreken, voor of na Kerst?
Stel, je twijfelt over je relatie. Kan je het dan beter vóór of na Kerst uitmaken? Saskia Noort en Jan Heemskerk weten raad. Maar zijn het alleen niet altijd eens.

'Naaktscènes met kleren aan is echt keten'
Binnenkort start het derde seizoen van de historie Divorce. Hoe gaan acteurs Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra om met de pikante, soms zelfs gênante, seksscènes? "Bloot is toch schaamte, maar met kleren aan is het leuk om te doen zelfs."

Dirk Zeelenberg: Naaktscnees gênant
Binnenkort start het derde seizoen van de historie Divorce. Hoe gaan acteurs Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra om met de pikante, soms zelfs gênante, seksscènes? "Bloot is toch schaamte, maar met kleren aan is het leuk om te doen zelfs."

Ranomi: Breuk met Pieter was omslagpunt
Het is het slechtste jaar ooit voor Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo, zo zegt ze zelf. Maar wat zijn haar leermomenten geweest, zodat ze tijdens de Olympische Spelen in Rio in 2016 weer kan pieken? De breuk met voormalig zwemkampioen Pieter van den Hoogenband was in elk geval een omslagpunt. "Ik wilde weer baas zijn over mijn eigen leven."

Ranomi na zwemgoud: Het was gewoon janken
Ranomi Kromowidjojo moest van ver komen, maar is alweer aardig op de weg terug. Wat heet, ze pakte op de WK kortebaan in Doha twee keer goud; een keer met de estafetteploeg en een keer op de 50 meter vrij. Tranen met tuiten dus bij het Wilhelmus.

'Ros wil zichzelf belangrijk maken voor Justitie'
Willem Holleeder zit opnieuw vast. Dit keer op basis van verklaringen van collega-crimineel en kroongetuige Fred Ros. Hij zou opdrachtgever zijn in twee moordzaken. Justitie wil hem veroordeeld krijgen. Maar hoe betrouwbaar is Fred Ros?

'Rechter moet Holleeder naar huis sturen'
Afgelopen zaterdag werd beroepscrimineel Willem Holleeder gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij twee moorden. Topadvocaten Peter Plasman, Nico Meijering en Jan-Hein Kuijpers over welke trucs het Openbaar Ministerie hanteert om Holleeder zo lang mogelijk achter de tralies te krijgen. "Justitie wil hem veroordeeld krijgen, haar spierballen laten zien, maar op basis van wat er nu ligt vind ik dat de rechter-commissaris hem naar huis moet sturen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dirk Zeelenberg, Waldemar Torenstra, Jan Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Saskia Noort, Nick & Simon, Peter Plasman, Nico Meijering en Jan-Hein Kuijpers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 81 werd uitgezonden op maandag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie