Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 84

Aflevering 84

RTL Late Night

18-12-2014

| 4835 x bekeken | 0 reacties
6
Jo Frost, bekend geworden door haar recht-door-zee aanpak en het gebruik van 'the naughty spot', helpt nu ook Nederlandse gezinnen. In haar nieuwe televisieprogramma 'Jo Frost, Nanny On Tour Holland' tourt de Britse in haar camper het hele land door om een eind te maken aan gedragsproblemen van kinderen binnen het gezin. Nu de afperser van de familie De Mol achter slot en grendel zit kan Linda haar vizier weer ongehinderd op de toekomst richten. Aan tafel vertelt ze hoe het nu met haar gaat en wat er voor 2015 allemaal op de agenda staat. Op het nieuwe kerst-cd van Nick & Simon staan ook duetten met andere artiesten. En moppie heeft Nick opgenomen met Matt Simons, 'Give Me Back My Holiday'. Ze brengen dat lied ten gehore!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jo Frost: Niet alleen kinderen opvoeden, ook ouders
Ouders van onhandelbare en hondsbrutale kinderen opgelet! De wereldberoemde Britse opvoedexpert Jo Frost komt naar Nederland. Ze gaat nu ook in ons land ouders coachen die ten einde raad zijn in het opvoeden van hun kroost. "Ik kijk naar het hele gezin, om ouders te leren hun kinderen een goede basis te geven, door middel van positieve technieken."

Arrangement RTL Late Night voor veiling Serious Request
We hadden een liveschakeling met de 3 dj's in het Glazen Huis in Haarlem en droegen meteen ons steentje bij aan de actie.

'Gezonde poep kan genezend werken'
Als eerste ziekenhuis in Nederland maakt het VUMC in Amsterdam bij poeptransplantatie gebruik van een Amerikaanse donorpoepbank. Volgens Yvette van Beurden en Midas Dekkers is het hoog tijd dat we poep uit de taboesfeer halen en de geneeskundige werking ervan gaan inzien. Yvette: "Met het transplanteren van gezonde poep kun je darmflora herstellen bij iemand met een darminfectie."

Midas: Poep is het eerste wat je zelf kan maken
Midas Dekkers houdt in RTL Late Night een pleidooi voor poep en maakt er, figuurlijk uiteraard, een prachtig gebakje van. "Poep is het eerste wat je zelf kan maken, het is iets creatiefs. Vooral als baby. Je kan niet zelf eten, nauwelijks staan, maar n ding kun je maken."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jo Frost, Nick & Simon en Midas Dekkers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 84 werd uitgezonden op donderdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie