Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 83

Aflevering 83

RTL Late Night

17-12-2014

| 2206 x bekeken | 0 reacties
5
De zenuwen gieren de finalisten van 'The voice of Holland' door het lijf. Vrijdagavond is het eindelijk zover en weten we wie met een vette platendeal plus auto naar huis gaat: O'G3NE, Sjors, Guus of toch Emmaly Brown? Ze laten alle vier hun finalelied horen. In het programma 'De Roze Wildernis' probeert Arie Boomsma vier homofobe vaders dichter bij hun homoseksuele zoons te laten komen. Zo kwam de 21-jarige Danley erachter dat zijn vader Henk zelfs heeft vastgezeten voor geweld tegen een homoseksueel. Door ze een heftige tocht door de Argentijnse jungle te laten maken hoopt Arie de moeizame band tussen deze jonge homo's en hun vaders te verbeteren. Aan tafel vertelt hij samen met Danley en Henk of dat gelukt is. Na een vijftien jaar durende concurrentiestrijd tussen Joop van den Ende en Albert Verlinde is er vandaag groot nieuws. De twee musicalproducenten begraven de strijdbijl en gaan samenwerken in hun nieuwe bedrijf Stage Entertainment Nederland, met Albert Verlinde als algemeen directeur. Ze zijn exclusief samen te gast om te vertellen hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en wat hun toekomstdromen zijn.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Emmaly Brown - Stay or Go
TVOH-finaliste Emmaly Brown zingt in RTL Late Night het nummer dat Anouk voor haar schreef: Stay or Go.

Emmaly: Mijn hart stond stil
Emmaly Brown staat vrijdag in de finale van The Voice of Holland maar dat is niet het enige hoogtepunt in haar prille carrière, zangeres Anouk schreef een nummer voor haar: Stay or Go en daarmee gooit de blonde Scheveningse momenteel heel hoge ogen. "Het was een droom die uitkwam, mijn stond echt even stil."

O'G3NE blij met vader als 'manusje van alles'
Voor de zusjes Amy, Lisa en Shelley is muziek alles, maar ze zingen liever dan dat ze zelf nummers schrijven. Daar hebben ze gelukkig iemand voor: hun vader. "Hij weet precies wat we willen overbrengen, hij kan goed verwoorden wat wij bedoelen." Dat is niet het enige wat hij voor zijn meisjes doet, die vrijdag de finale hopen te winnen van The Voice of Holland.

Sjors: Marco zette me op mijn plek
Ineens realiseerde Sjors van der Panne zich dat hij wel erg dicht bij de finale was van The Voice of Holland en sloeg een beetje op slot. Gelukkig wist coach Marco de juiste snaar te raken bij zijn protégé. "Ineens dacht ik: ojee ik zit in een wedstrijd. Maar het gaat om de passie, om de muziek, zingen vanuit je hart. Wie er wint zien we allemaal wel."

Guus: Ik wil verhalen vertellen
Guus Mulder gaat vrijdag natuurlijk de strijd aan met zijn medefinalisten in The Voice of Holland, maar bijna nóg belangrijker dan die competitiestrijd vindt hij de manier waarop hij mensen kan raken met zijn muziek. "Ik wil verhalen vertellen, daar gaat mijn nummer ook over, dat er verhalen schuilen in muziek."

Guus Mulder - The Story
TVOH-finalist Guus Mulder wil verhalen vertellen met zijn muziek. Daar gaat zijn nummer over.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Albert Verlinde, Arie Boomsma en Joop van den Ende te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 83 werd uitgezonden op woensdag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie