Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 78

Aflevering 78

RTL Late Night

10-12-2014

| 4828 x bekeken | 0 reacties
4
Topmodel Doutzen Kroes werd deze zomer voor de tweede keer moeder, maar daar was vorige week tijdens de Victoria Secret show helemaal niets van te zien! Ze komt hier uitgebreid over vertellen. De golf van koelbloedige afrekeningen in de onderwereld die ons land teistert bereikte maandagnacht een nieuw dieptepunt met de liquidatie Luana Luz Xavier. Waarom lijkt de politie maar geen grip te krijgen op de liquidatiegolf? We vragen het de Amsterdamse hoofdofficier van justitie Theo Hofstee. Jacqueline Govaert schrijft dit jaar het themanummer van Serious Request. Ze speelt het nummer met volledige band voor het eerst op TV.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Ik ben een oma onder de Victoria's Secret-modellen'
Doutzen Kroes schitterde dit jaar voor de achtste keer in de show van Victoria's Secret. Er liepen dit jaar maar liefst vijf Nederlandse modellen mee in die show. De Friezin noemt zichzelf al een oma onder de modellen. "Ik word al bijna 30 hè", grapt ze bij Humberto aan tafel.

Doutzen Kroes staart naar eigen borsten
De Victoria's Secret show met Doutzen Kroes is uitgezonden en de eerste beelden waren ook in RTL Late Night te zien. Het topmodel is niet alleen onder de indruk van de lingeriesetjes en vleugels maar ook van eh... haar eigen borsten.

Doutzen Kroes wil rolmodel zijn
Doutzen Kroes is dé Angel van Victoria's Secret, ze is moeder van twee kinderen en het einde van haar glansrijke carrière nog lang niet in zicht. Het topmodel hoopt zelf dat mensen niet jaloers op haar zijn, maar haar zien als een inspiratiebron.

'Onno Hoes is in het pak genaaid'
Onno Hoes vertrekt als burgemeester van Maastricht. De burgervader is niet weggestuurd door de raad, maar volgens L1-verslaggever Wouter Nelissen heeft de raad daar wel op aangestuurd. "Onno Hoes is in het pak genaaid", aldus de verslaggever.

'Liquidaties gaan niet meer over drugs'
De Mocro-maffia lijkt niet te stoppen waardoor het aantal liquidaties momenteel de pan uit rijzen. Volgens hoofdofficier van justitie Theo Hofstee gaan de ruzies niet meer over drugs. "Het lijkt een vete te worden waarbij men het idee heeft laat ik maar de eerste zijn die schiet, voordat ik degene ben die gaat."

Donderdag te gast: Wendy van Dijk
Wendy van Dijk is donderdag te gast in RTL Late Night. De alleskunner lanceert haar eigen blad en ze wil iets bijzonders weggeven: haar eerste trouwjurk die al die jaren nog bij haar in de kast hing.

In deze uitzending van RTL Late Night was Jacqueline Govaert te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie