Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 79

Aflevering 79

RTL Late Night

11-12-2014

| 1681 x bekeken | 0 reacties
6
Wendy van Dijk heeft een missie: zich persoonlijk inzetten voor een gelukkiger Nederland. Ze presenteert een online platform Ún een feel good glossy om ons mee te nemen op een zoektocht naar geluk. Wendy heeft singer-songwriter Nielson in de arm genomen voor een heuse themesong bij haar tijdschrift. Nielson laat het resultaat aan ons horen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van donderdag 11 december
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: Koos Klust Het en een heel gemeen vriendinnetje.

Nielson - De Kleine Dingen
Wendy van Dijk heeft singer-songwriter Nielson in de arm genomen voor een heuse themesong bij haar tijdschrift. Het nummer heet De Kleine Dingen en natuurlijk bracht Nielson dit ten gehore in RTL Late Night.

De Nachtgroet: Trijntje Oosterhuis
De nachtgroet van rapper Lange Frans aan Trijntje Oosterhuis.

Hee Gean en Sylvia! Zijn jullie niet familie van...?
Een bekende achternaam kan deuren voor je openen, maar je ook ellende opleveren. Gean Ockels schreef er een boek over: Dit boek gaat niet over mijn vader.

Patrick S. intrigeert Jessica Villerius en Sander Sonnemans
Seriemoordenaar Patrick S. werd vandaag veroordeeld tot 25 jaar cel en tbs. Jessica Villerius verdiepte zich in zijn patronen en journalist Sander Sonnemans besteedde elke vrije minuut om de zaak tegen hem te ontrafelen en sprak vandaag de nabestaanden.

'Patrick S. voelt geen pijn'
Jessica Villerius verdiepte zich in de patronen en pathologie van seriemoordenaar Patrick S. Volgens Jessica voelt Patrick geen pijn en kan hij dat al helemaal niet van een ander inschatten.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Wendy van Dijk, Lange Frans en Jessica Villerius te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 11 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie