Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 75

Aflevering 75

RTL Late Night

5-12-2014

| 1958 x bekeken | 0 reacties
5
De mannen van Kensington hebben een ongelooflijk jaar achter de rug en er lijkt nog lang geen einde aan het succes te komen! Ze spelen hun huidige hit 'War'. Goedele Liekens vertelt waarom dames op leeftijd nog steeds sexy kunnen zijn en ze praat ons bij over de vreemdste plekken waar mensen seks hebben. De man die de familie De Mol een jaar lang heeft bedreigd en afgeperst is eindelijk gepakt. Peter R. de Vries is al deze tijd door de familie De Mol in vertrouwen genomen en weet de ins en outs van de zaak. Hij vertelt hoe de verdachte is gepakt en wat hij heeft bekend.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Goedele Liekens: Seks hoeft niet in het park
Op internet zijn beelden verschenen, waar een stelletje seks heeft terwijl ze in een attractie zitten in de Efteling. "Wij zeggen als seksuologen dat je je seksleven buiten de slaapkamer moet halen als het is ingedommeld Maar je hoeft niet te extreem te doen. Je hoeft niet meteen het park in, waarom zou je dat doen?", zegt Goedele Liekens.

Goedele: Madonna wil aandacht met naaktfoto's
De 56-jarige zangeres Madonna pronkt met weinig verhullende foto's op de cover van een tijdschrift. Volgens seksuoloog Goedele Liekens doet Madonna dit om de aandacht. "Ze heeft natuurlijk al vaker dit soort dingen gedaan, haar doel was echt om aandacht te krijgen. Ze heeft iets te verkopen en als je marketing nodig hebt dan moet je dat tonen."

Afperser De Mol trok zich niets van publiciteit aan
De afperser van John en Linda de Mol trok zich helemaal niets aan van de publiciteit, zegt Peter R. de Vries. Hij hielp de familie met de afpersingszaak. "Er viel heel na de bekendmaking van de afpersing heel wat van John en Linda af. We dachten dat de dader hiermee wel even terug zou zijn in zijn hok, daar zullen we niet veel meer van horen. Nog geen week later lag er een nieuwe losgeld brief op de mat", aldus Peter. "De afperser was ontstemd tot de gang van zaken. Hij verdubbelde zijn losgeld eisen."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Goedele Liekens, Peter R. de Vries en Linda de Mol te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 75 werd uitgezonden op vrijdag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie