Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 74

Aflevering 74

RTL Late Night

4-12-2014

| 2541 x bekeken | 0 reacties
5
Sinds vandaag is Nederland een tweede moderne Ridder in de Militaire Willems-Orde rijker. Majoor Gijs Tuinman is vanmorgen door koning Willem-Alexander met deze hoogste Nederlandse dapperheidsonderscheiding onderscheiden. De kersverse Ridder vertelt hoe hij deze bijzondere dag heeft beleefd. Arjan Postma legt ons uit waarom de dijkbouwende, slootgravende en metselende bever nog Hollandser is dan de oer-Hollander.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Gijs Tuinman: Het is een indrukwekkende dag
Met veel ceremonieel eerbetoon is Gijs Tuinman vanmorgen geridderd tot Ridder in de Millitaire Willems-Orde. Een indrukwekkende gebeurtenis voor de militair. "Een rollercoaster van emoties kan ik wel zeggen. Je voelt dat de hele wereld naar je kijkt", zegt Gijs in RTL Late Night.

Gijs Tuinman: Respect uitdragen hoort bij Willems-Orde
Gijs Tuinman is vandaag door koning Willem-Alexander geridderd tot Ridder der Militaire Willems-Orde. "Respect hoort bij mijn Willems-Orde, ik denk dat dat ook bij mijn opdraht hoort om dat uit te dragen", zegt Gijs. "Het liefst zou ik de Willems-Orde in honderd stukken hakken. Voor al mijn maten die in Den Haag zitten."

Uitleg bel/sms-actie One Direction
Er zijn nog een paar extra laatste kaarten voor de opnames met One Direction. Luuk Ikink legt uit, hoe je aan de tickets kunt komen.

In deze uitzending van RTL Late Night was Arjan Postma te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 74 werd uitgezonden op donderdag 4 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie