Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 71

Aflevering 71

RTL Late Night

1-12-2014

| 3331 x bekeken | 0 reacties
6
Cheryl, Claire, Anouk, Roelien en de rest van de cast van 'Gooische Vrouwen 2' zijn te gast. Op de premièreavond van de film draait alles een uur lang om het nieuwe filmavontuur van de vier dames. Niet alleen de acteurs komen uitgebreid aan bod, ook regisseur Will Koopman en componist Jeroen Rietbergen komen langs om te vertellen over de filmmuziek waar ze samen verantwoordelijk voor zijn. Verder wordt de kleding besproken met de kostuumontwerpers van de film én worden er exclusieve 'Gooische Vrouwen 2'-beelden onthuld.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Gooische Vrouwen 2 is een feest van herkenning'
De nieuwe Gooische Vrouwen-film zorgt voor een heus déjà vu-gevoel. "Het is een feest van herkenning. De film start niet, hij gaat verder waar hij gebleven was." Dat zegt acteur Leopold Witte over de Gooische Vrouwen 2, die vanavond in première is gegaan.

'Will Koopman weet gelijk al hoe ze het wil monteren'
Volgens de acteurs van Gooische Vrouwen heeft regisseur Will Koopman een bijzondere gave. "Ze weet terwijl we aan het draaien zijn al precies hoe ze het wil monteren. Dat is heel bijzonder", zegt acteur Derek de Lint. "De scene waarin ik bijvoorbeeld op een peniskoker trap, dat per ongeluk ging, heeft ze in de film gelaten", zegt Peter Paul Muller, alias Martin Morero.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Will Koopman, Derek de Lint, Leopold Witte en Peter Paul Muller te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie