Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 70

Aflevering 70

RTL Late Night

29-11-2014

| 5764 x bekeken | 0 reacties
5
Het programma staat volledig in het teken van zangeres Anouk. Haar nieuwe album is op 1 binnengekomen. Ze wordt vergezeld door Jeroen van Koningsbrugge, Kees de Koning en een special guest!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Deze man vroeg Anouk op straat ten huwelijk
We gaan even terug in de tijd: New York, juli 2010. Een bizarre ontmoeting op straat in New York waar een wildvreemde haar aansprak met de woorden: How are you, I wanna marry you. Jabbar deed het bij Anouk, midden op het zebrapad. De twee mailden met elkaar maar zagen elkaar pas in RTL Late Night weer.

Anouk ontroerd door One Direction
Tijdens een concert van One Direction waar Anouk met haar dochter was wist de boyband de stoere rockchick zowaar tot tranen toe te roeren. "Die gasten doen het heel goed, ze zijn nog zo jong, jeetje mina, ik moest gewoon een traantje laten."

Winnaars One Direction Superfanronde 4
Dit zijn de winnaars van de One Direction winactie superfanronde 4.

Anouk mee naar Songfestival voor support
Anouk ontkent dat ze mee naar Wenen gaat om zich bij het achtergrondkoor van Trijntje Oosterhuis te voegen. De Haagse gaat gewoon mee omdat ze het leuk vindt en voor de support, ook al ontraadde ze Trijn vooraf mee te doen aan het Songfestival. "Ik wil het sowieso zien, ik verheug me er erg op. En ik wil bij de eerste rehearsel zijn, is toch handig, een extra paar oren?"

Anouk â?? Down Daddy
Het album Paradise And Back Again van Anouk is net uit, de rockchick werkt intussen alweer druk aan een volgende plaat. In RTL Late Night geeft ze vast een voorproefje van het soort liedjes dat ze daarvoor in gedachten heeft...

Anouk in duet met Douwe Bob
Anouk heeft dan een keer een album voor Trijntje Oosterhuis geproduceerd, dat wil niet zeggen dat ze stapels liedjes voor anderen heeft klaarliggen. Eén uitzondering wilde ze wel maken, omdat ze zo'n fan in van zijn stem: de singer-songwriter Douwe Bob. De twee namen een duet op.

Anouk heeft haat-liefdeverhouding me eigen werk
Haar album Paradise And Back Again kwam vandaag vanuit het niets binnen op 1. Een kunstje dat ze al twee keer eerder flikte. Haar carrière begon met haar klassieker Nobody's Wife, inmiddels alweer twintig jaar geleden. Anouk heeft een beetje een haat-liefdeverhouding met haar oudere werk. "De ene keer denk ik: schattig, de andere keer: gadverdamme."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jeroen van Koningsbrugge en Trijntje Oosterhuis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 70 werd uitgezonden op zaterdag 29 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie