Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 67

Aflevering 67

RTL Late Night

25-11-2014

| 2143 x bekeken | 0 reacties
6
Hadewych Minis geeft de primeur van haar single 'She Dances'. Ze zal dit op bijzondere wijze uitvoeren. Cabaretier Jan Jaap van der Wal neemt aan de hand van fragmenten en korte sketches de politieke maand november door. De 23 jarige Iris van den Hooff is op 6 juli van dit jaar overleden. De politie gaat uit van zelfmoord, maar de familie wil niet mee in deze theorie. Zij gaan uit van een misdrijf en willen dat politie en Justitie aanvullend onderzoek doen. Iris haar stiefvader Wiert Jan Meijer komt samen met advocaat Korver en Frank van de Goot praten over de dood van Iris. Radmilo Soda is personal coach in Obese, hij heeft een eigen sportschool en hij was professioneel kok. Al deze passies komen samen in zijn nieuwe boek, Echt Radmilo. Hij komt vertellen over zijn boek en hoe hij de drukke ondernemer Duncan Stutterheim met zijn deskundigheid op het gebied van voeding, sport en lifestyle hielp.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 25 november
Luuk ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag. Met onder meer een gevaarlijke snelwegstunt; echt of nep? En een bijzonder potje pingpong in een metrostation.

Survival of the fittest
Radmilo Soda is personal coach in het RTL-programma Obese. Hij heeft een eigen sportschool en was professioneel kok. Al deze passies komen samen in zijn nieuwe boek: Echt Radmilo. Hij hielp al heel veel mensen op weg naar een fitte(re) levensstijl. Humberto heeft ook nog een paar voorbeelden van survival of the fit, fitter, fittest.

Radmilo en Duncan beklimmen Mont Ventoux
Radmilo Soda is personal coach in het RTL-programma Obese. Hij heeft een eigen sportschool en was professioneel kok. Al deze passies komen samen in zijn nieuwe boek: Echt Radmilo. Hij hielp al heel veel mensen op weg naar een gezonde(re) levensstijl. Zo ook ondernemer, en nachtbraker, Duncan Stutterheim. De twee zijn zelfs van plan samen per fiets de Mont Ventoux te beklimmen.

Karline Janmaat in de bres voor chimpansees
Het verschil tussen mensapen en mensen wordt steeds kleiner. Karline Janmaat toonde na maandenlange observaties van chimpansees in Ivoorkust aan dat zij net als wij besef hebben van toekomst en bijvoorbeeld rekening houden met hun ontbijt. Karline wil met haar onderzoek aandacht vragen voor de dieren, die ernstig worden bedreigd. "Er zijn er nog maar 12.000, de populatie slinkt en daar maak ik me zorgen over."

'In zaak Iris van den Hooff gaan bij mij alle alarmbellen af'
Op 6 juli overleed de 23-jarige Iris van den Hooff. Zelfmoord denkt de politie, moord denkt haar familie. Zij starten nu met behulp van advocaat Richard Korver een procedure om alsnog tot vervolging over te kunnen gaan. "Het hof kan deze zaak versneld behandelen, als ze al die signalen zien, met twijfels van een gerechtelijk patholoog, het verdient 't dat het wordt uitgezocht."

'Niets wees op zelfmoord van Iris'
Op 6 juli overleed de 23-jarige Iris van den Hooff. Zelfmoord denkt de politie, moord denkt haar familie. Zij starten nu met behulp van advocaat Richard Korver een zogeheten artikel-12-procedure procedure om alsnog tot vervolging over te kunnen gaan. "Je wordt ermee geconfronteerd, je ziet je dochter terug in het mortuarium en binnen korte tijd besef je: dit is onmogelijk."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal en Hadewych Minis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 67 werd uitgezonden op dinsdag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie