Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 68

Aflevering 68

RTL Late Night

26-11-2014

| 1759 x bekeken | 0 reacties
6
Laurens de Groot vertelt over zijn missie om olifanten in Afrika te beschermen tegen genadeloze stropers. Koos Alberts gaat zijn 30-jarig artiestenjubileum groots vieren. Zijn carrière werd ruw verstoord door een heftig auto-ongeluk. Koos en zijn vrouw Joke komen vertellen hoe het met ze gaat. Het is een topjaar voor Dotan. Hij zingt live zijn hit 'Fall'. Edgar Davids presenteert zijn fotoboek Street Legends. Hij vertelt op welke manier de trucjes van het straatvoetbal steeds vaker te zien zijn op de grote voetbalvelden.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 26 november
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: een kalkoen in een kalkoen en het pijnlijkste filmpje van de dag.

De Nachtgroet: Bram Moszkowicz
De nachtgroet van rapper Lange Frans aan Bram Moszkowicz.

Dotan - Fall
Dotan kan het bijna niet geloven, maar hij staat op 28 februari in Carré. Dat onthulde de zanger in RTL Late Night. Natuurlijk zong hij ook nog een nummer: Fall.

Joke is Alberts grootste steun en toeverlaat
De carrière van Koos Alberts kende hoge pieken, maar ook hele diepe dalen. Na het auto-ongeluk waarbij Koos verlamd raakte, wist hij toch zijn zangcarrière weer op te pakken. Nu viert hij zijn 30-jarig jubileum als zanger met zijn steun en toeverlaat Joke aan zijn zijde.

Koos Alberts wilde vlak na ongeluk niets meer
Toen Koos Alberts vlak na een auto-ongeluk in het ziekenhuis lag, besefte hij dat hij nooit meer kon voetballen. Dat vond Koos verschrikkelijk en hij wilde niets meer. "Ik heb heel hard gehuild en gedacht was ik maar dood", vertelt de zanger in RTL Late Night.

'Beeld afgeschoten olifant heeft veel impact'
Natuurbeschermer Laurens de Groot luidt de noodklok. Als er niet snel iets gebeurt, dreigen neushoorns en olifanten uit te sterven. Laurens kan dan ook niet begrijpen dat Juan Carlos, de voormalig koning van Spanje, op olifanten jaagde.

Joost van Uffelen wint Frans Lanting Award 2014
Een paar weken geleden was de beroemde natuurfotograaf Frans Lanting te gast in RTL Late Night. Samen met het Wereld Natuur Fonds en National Geographic organiseerde hij een fotowedstrijd, de Frans Lanting Award 2014. In RTL Late Night werd bekend dat Joost van Uffelen die prijs heeft gewonnen.

Laurens de Groot opent de jacht op stropers
De neushoorns en olifanten in Afrika liggen letterlijk onder vuur. Stropers schieten steeds meer dieren af voor hun ivoor en vandaag wordt opnieuw de noodklok geluid. Als er niet snel iets gebeurt, dreigen deze dieren uit te sterven. Natuurbeschermer Laurens de Groot opent nu zelf de jacht op stropers. met drones!

Winnaars One Direction superfanronde 3
Superfanronde 3 is nu afgelopen. We hebben duizenden video's bekeken. Dit zijn de 10 gelukkigen die bij het exclusieve interview mogen zijn van One Direction in RTL Late Night!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Edgar Davids, Koos Alberts en Lange Frans te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 68 werd uitgezonden op woensdag 26 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie