Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 66

Aflevering 66

RTL Late Night

24-11-2014

| 2293 x bekeken | 0 reacties
7
Waylon geeft een televisieprimeur van zijn nieuwe verleidelijke nummer Love Me. Guus Meeuwis zit dit jaar alweer twintig jaar in het vak. Om dat groots te vieren, opent hij in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf. Vijf dagen lang staat hij samen met topchef Dick Middelweerd achter het fornuis. Guus leert van de sterrenkok een authentiek Brabants gerecht, compleet met stress in de restaurantkeuken. Komend jaar zit Tineke Schouten 35 jaar in het vak. Ze vertelt wat haar eigen favoriete moment is. Vrijdag werd Erik Derijks bekend als de 'stoelengooier'. Hij vertelt zijn emotionele verhaal.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Erik Derijks: Begeleid nabestaanden beter in strafproces
Zijn 2-jarig dochtertje en zijn schoonouders werden tijdens een fietstochtje doodgereden. Erik Derijks zag vrijdag dat de dader 120 uur werkstraf en gooide meteen een stoel naar de rechter. "Je verliest ineens je schoonouders en je dochter, je belandt in een zwart gat. Langzaam ga je beseffen dat die strafzaak daarbij hoort. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden, moet overal zelf achteraan. Dat is frustrerend en dat bouwt zich dan op."

'Stoelengooier' Erik Derijks wordt weer vader
De man die zijn 2-jarig dochtertje en zijn schoonouders verloor (en uit woede een stoel naar de rechter gooide omdat de dader slechts een taakstraf kreeg opgelegd) krijgt opnieuw een dochtertje; zijn vriendin is in verwachting. Verdriet en geluk lopen op dit moment dwars door elkaar heen. "Nieuw leven, nieuw geluk, we hopen dat het ons weer een stukje verder brengt."

John: Ze hebben een sterke verdediging
Willem Holleeder stond vandaag opnieuw voor de rechter in verband met de mogelijke afpersing/mishandeling van Theo Huisman, voormalig president van de Amsterdamse Hells Angels. De voormalige Heinekenontvoerder beriep zich op zijn zwijgrecht. Volgens John van den Heuvel wordt het voor 't OM nog knap lastig hem weer achter de tralies te krijgen.

'Bewijs tegen Holleeder ligt niet voor het opscheppen'
Willem Holleeder stond vandaag opnieuw voor de rechter, maar echt veel zei -ie niet; de voormalige Heinekenontvoerder beriep zich op zijn zwijgrecht. Buiten de rechtszaal was hij een stuk spraakzamer. John liep hem op een bijzondere plek tegen het lijf. "Ik moest naar toilet, hij kwam ook binnen, schrok en zei: zo, dat is zwaar geschut."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Guus Meeuwis, Tineke Schouten, Waylon en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op maandag 24 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie