Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 65

Aflevering 65

RTL Late Night

21-11-2014

| 3866 x bekeken | 0 reacties
8
Ed Sheeran zingt zijn nieuwe single 'Thinking Out Loud'. Judith Osborn wil aandacht voor kunst met een grote K. Ze laatj haar nieuwste werk zien. Jandino Asporaat vertelt over zijn besluit om te stoppen met de populaire Dinoshow en over zijn verdere toekomstplannen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 65"
Ed Sheeran zingt zijn nieuwe single 'Thinking Out Loud'. Judith Osborn wil aandacht voor kunst met een grote K. Ze laatj haar nieuwste werk zien. Jandino Asporaat vertelt over zijn besluit om te stoppen met de populaire Dinoshow en over zijn verdere toekomstplannen.

De Headlines van vrijdag 21 november
Luuk Ikink met het opvallendstenieuws en de meest hilarische filmpjes van de dag. Met onder andere: knokken bij Nick en Simon, gouden bergen en pokerfaces.

Bert van der Veer zet Judith Osbourne aan het schilderen
Judith Osborn is klaar met shoppen en feesten, maar wil aandacht voor kunst met een grote K! Vanavond laat zij haar eigen kunstwerken zien waarvoor ze letterlijk met de billen bloot is gegaan Ún ze introduceert speciaal voor ons haar eigen kunstcolleges op het YouTube-kanaal van RTL Late Night. Het is aan programmamaker en partner Bert van der Veer te danken dat Judith het schilderen weer heeft opgepakt. "Bert heeft echt zitten drammen."

'Jules levert een enorme bijdrage aan Rotterdam'
Jules Deelder staat aan de vooravond van zijn zeventigste verjaardag. Om dat alvast te vieren stelde de Úchte burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, samen met alle Rotterdammers een dichtbundel samen voor zijn collega van de nacht. Jules voelt zich allesbehalve zeventig en 'nachtleeft' dan ook rustig door. "Ik ken mensen van 50 die al een plaatsje in bejaardentehuishebben gereserveerd, dan ben je eigenlijk al dood."

Jules Deelder - Aan de Maas
Als je Jules Deelder in de show hebt kun je hem natuurlijk niet naar huis laten gaan zonder dat hij heeft voorgedragen uit eigen (omvangrijke) werk.

Ed Sheeran dikke maatjes met One Direction
De gevoelige singer-songwriter en de uitbundige jongens van One Direction, een niet alledaags stel. Maar de Britten kunnen het prima met elkaar vinden. Ed Sheeran schrijft zelfs nummers voor het vijftal. "En zij komen naar mijn shows."

Ed Sheeran snapt fenomeen 'glimp' niet
Singer-songwriter Ed Sheeran vindt het natuurlijk hartstikke leuk dat er zoveel fans op zijn concerten en optredens afkomen, alleen heeft hij nooit begrepen wat mensen beweegt een 'glimp' van hem te willen opvangen.

Ed Sheeran, van anoniem dikkerdje tot megaster
Vijf jaar geleden had nog bijna niemand van hem gehoord, maar inmiddels kunnen we absoluut niet meer om deze singer-songwriter heen: Ed Sheeran. "Vijf jaar geleden kwam er niemand naar mijn optredens en wilde niemand mijn muziek kopen."

RTL Late Night bedolven onder tekeningen One Direction
Superfanronde 2, waarbij fans tekeningen van hun One Dicrection-idolen konden insturen, leverde een karrenvracht aan creativiteit op. Een moeder had zelfs traanvocht van haar dochter opgestuurd.

Ed Sheeran-Sing
Ed Sheeran opent RTL Late Night vrijdagavond op spectaculaire wijze met het aanstekelijke Sing.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Judith Osborn, Jandino Asporaat, Jules Deelder en Ed Sheeran te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 65 werd uitgezonden op vrijdag 21 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie