Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 222

Aflevering 222

RTL Late Night

13-12-2016

| 1066 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Beau van Erven Dorens over 'The Amsterdam Project', het programma waarin hij het leven van vijf Amsterdamse daklozen voorgoed wist te veranderen. -Yentl & De Boer blikken terug op het jaar 2016. -Cybersecurity-expert Ronald Prins en Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij, discussiėren over de 'hackwet'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nikkie ontmoet Kate Moss: "Ik was hartstikke nerveus!"
Nikkie Plessen heeft niemand minder dan supermodel Kate Moss gestrikt als gezicht van haar merk. De wereldster geeft zelden interviews, maar maakte voor ons een uitzondering!

Overheid geeft steeds minder vrij, terwijl burger transparanter wordt
Als de nieuwe Hackwet er doorkomt in het parlement, mag de overheid zonder discussie de nieuwste technieken toepassen. Tegenstander Ancilla doet haar verhaal en dat vindt Beau van Erven Dorens slaapverwekkend. Daarom geeft hij tips.

Nieuwe hackwet: "Het maakt onveiliger"
Als de nieuwe Hackwet er doorkomt in het parlement, mag de overheid zonder discussie de nieuwste technieken toepassen, zoals het plaatsen van onderhuidse afluisterapparatuur. Cybersecurity-expert Ronald Prins is groot voorstander, maar Piratenpartij-lijsttrekker Ancilla van de Leest juist niet.

Daklozen van de straat: The Amsterdam Project, werkt het?
De droom van presentator Beau van Erven Dorens kwam vorig jaar uit toen hij groen licht kreeg voor het programma The Amsterdam Project. In de reeks volgt Beau vijf Amsterdamse daklozen in hun strijd om van de straat af te komen. Nu, een jaar later, blikken Beau en de kandidaten daarop terug.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Beau van Erven Dorens, Kate Moss en Nikkie Plessen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 222 werd uitgezonden op dinsdag 13 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie