Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 220

Aflevering 220

RTL Late Night

9-12-2016

| 1438 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Frits Wester en persrechter Yolande Wijnnobel over de uitspraak in de zaak tegen Geert Wilders. -Peter R. de Vries en Timo van der Eng over de liquidatie van Martin Kok. -Vooruitblik op 'The Christmas Show' met Carlo Boszhard, Epke Zonderland en Leona Philippo. -Spannende cadeautips van Goedele Liekens.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Verhit gesprek: "Helft van Nederland moet worden opgesloten"
Vandaag vonniste de rechtbank dat Geert Wilders schuldig is bevonden aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak. Er ontstaat een discussie tussen Peter R. de Vries en Frits Wester, die beide anders tegen de zaak aankijken.

Rechtszaak Wilders: "Hij zal het maximaal uitbuiten."
Vandaag vonniste de rechtbank dat Geert Wilders schuldig is bevonden aan groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie vanwege zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak. Persrechter Yolande Wijnnobel licht de uitspraak toe en Frits Wester vertelt welke politieke gevolgen dit heeft.

Liquidatie Martin Kok: "Ik heb hem vaak gewaarschuwd"
Vannacht is ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok vermoord. Hij ontsnapte al eerder aan aanslagen op zijn leven en speculeerde zelf al langer over zijn dood. Collega-journalist Peter R. de Vries deelt zijn bevindingen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carlo Boszhard, Epke Zonderland, Frits Wester, Geert Wilders, Goedele Liekens, Leona Philippo en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 220 werd uitgezonden op vrijdag 9 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie