Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 224

Aflevering 224

RTL Late Night

15-12-2016

| 663 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Topwielrenner Fabian Cancellara gaat met pensioen en blikt terug op zijn imposante loopbaan. -Muziekvrienden Guus Meeuwis en Diggy Dex treden op. -De Belgische hoogleraar Paul Verhaeghe vertelt over een recent onderzoek over vrolijke berichten op Facebook.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De beste virals van 2016!
Marieke Elsinga presenteert de beste viral video's van 2016. Met onder andere een bijzondere wraakactie van een hond en een Twents-sprekende Messi!

Hét geheim van wielrenner Fabian Cancellara
Topwielrenner Fabian Cancellara had een geheim wapen toen hij de Ronde van Vlaanderen won...

Fabian Cancellara: "Rio was mijn hoogtepunt"
Topwielrenner Fabian Cancellara gaat met pensioen en blikt terug op zijn imposante loopbaan. Voor hem was de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Rio het absolute hoogtepunt.

De Jeugd van Tegenwoordig als poppen op het podium!
De Jeugd van Tegenwoordig komt vanaf volgende week met hun eigen poppenmusical. Voor Watskeburt?! De Musical dachten de rappers mee over het verhaal, het decor en het uiterlijk van de poppen.

'The Good Life Agency' is nieuwe campagne van SIRE
The Good Life Agency, een imagobureau dat deze week in het leven werd geroepen om online succesvoller te lijken, blijkt een campagnestunt te zijn van SIRE. Hiermee willen ze aandacht vestigen op de trend dat iedereen hun leven altijd maar perfect wil laten lijken.

Guus Meeuwis en Diggy Dex openen de show
Guus Meeuwis en Diggy Dex zeggen tabee tegen 2016 in hun openingslied bij RTL Late Night.

In deze uitzending van RTL Late Night was Guus Meeuwis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 224 werd uitgezonden op donderdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie