Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 1

Aflevering 1

RTL Late Night

9-1-2017

| 1297 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Regisseur Martin Koolhoven en hoofdrolspeelster Dakota Fanning over de première van de film 'Brimstone'. -Ronnie en zijn Deuxperience Band treden op. -Musicalster Simone Kleinsma zit veertig jaar in het vak. -Saskia van Werven over haar niet te winnen strijd tegen MS. -Wim Perlot en Nicole Buch over de coldcasekalender.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Ronnie Flex - Energie
Ronnie Flex en zijn Deuxperience Band sluiten de avond af met het nummer 'Energie'.

Jim Bakkum verrast Simone Kleinsma met nummer 'Zonder Jou'
Musicalster Simone Kleinsma, zit veertig jaar in het vak en dat wordt gevierd in RTL Late Night! Jim Bakkum zingt voor haar het nummer 'Zonder Jou'.

De virals van maandag 9 januari 2017
Een paard en een rubberen speelgoed kip: een betere combi bestaat niet!

Tweede maandag na kerst: populairste dag om een affaire te beginnen
De tweede maandag na kerst is de populairste dag om een affaire te beginnen. En als je partner je heeft bedrogen, moet je daar natuurlijk over praten! Deze grappenmaker in dit filmpja kan dat wel héél goed, maar kennen we die tekst niet ergens van?

"Lieve Iris, Vera en Annette: Ik heb genoten van het leven"
Op 21 januari stapt MS-patiënt Saskia van Werven uit het leven. Ze laat haar vrouw en twee dochters achter. Speciaal voor hen heeft ze een prachtige, liefdevolle boodschap.

Hilarisch! Dakota Fanning geen haar veranderd
Dakota kijkt een compilatiefilmpje van haar carrière. Zelf heeft ze niet door dat ze precies dezelfde houding aanneemt als de jonge Dakota in het filmpje.

Moordzaken 'opgelost' door coldcase-kalender
De politie heeft in vijf Nederlandse gevangenissen kalenders opgehangen, waarop 52 cold cases staan beschreven. Daar zijn er momenteel zo'n 1500 van in Nederland en gehoopt wordt dat gevangenen nu een boekje zullen opendoen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dakota Fanning, Martin Koolhoven, Simone Kleinsma en Jim Bakkum te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie