Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 225

Aflevering 225

RTL Late Night

16-12-2016

| 2009 x bekeken | 0 reacties
6
Met in de laatste aflevering van dit jaar: -Bridget Maasland, Peter Pannekoek en Gordon vertellen over 'The Roast Of Gordon'. -Jandino Asporaat en Najib Amhali blikken vooruit op hun gezamenlijke voorstelling in de Rotterdamse Kuip in 2017. -Voorproefje op de nieuwe film 'Onze Jongens' met o.a. Jim Bakkum en Juvat Westendorp.-Miss Montreal zingt 'Christmas Hearts'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Miss Montreal zingt Christmas Hearts
Miss Montreal zorgt voor de nodige kerstsfeer in de studio met haar nieuwe kersthit!

Erland Galjaard en Peter Pannekoek maken indruk tijdens Roast of Gordon
Er werd heel wat afgelachen tijdens de Roast of Gordon, maar vooral RTL-programmadirecteur Erland Galjaard en cabaretier Peter Pannekoek hadden de lachers op de hand.

Roast of Gordon: "Er zijn de meest vreselijke dingen gezegd"
Gordon, Bridget Maasland en Peter Pannekoek blikken terug op de Roast of Gordon, maar hij was niet de enige die er flink van langs kreeg.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bridget Maasland, Jandino Asporaat, Jim Bakkum, Miss Montreal, Najib Amhali, Erland Galjaard en Peter Pannekoek te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 225 werd uitgezonden op vrijdag 16 december door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie