Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 217

Aflevering 217

RTL Late Night

6-12-2016

| 1191 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Tineke de Nooij in het zonnetje. De 75-jarige radiokoningin won vandaag de Marconi Oeuvre Award en denkt nog lang niet aan stoppen. -Amerika-correspondent Michiel Vos praat ons bij over Donald Trump. Waar is de toekomstig president van Amerika momenteel druk mee en wat is hij nog van plan? -Hoogleraar Jelle Jolles vertelt of tieners echt wel zo lui en onhandelbaar zijn als we vaak denken. -Gerard Joling zorgt voor de muziek met zijn nieuwe single 'Als de Liefde Niet Bestond'. -Gouden turnster Sanne Wevers schuift aan en zij heeft goed nieuws.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Topturnster doet iets speciaals!
Afgelopen augustus veranderde het leven van turnster Sanne Wevers voorgoed: ze haalde een gouden Olympische medaille op de balk. En dat blijft ook in turnland Amerika niet onopgemerkt, want Sanne heeft leuk nieuws vanavond!

Over Trump: "Er heerst een enorm optimisme"
Trump is hard aan het werk en ondanks alle onrust van de verkiezingen is er volgens Michiel Vos nu sprake van een positief sentiment in Amerika. Waar houdt Trump zich zoal mee bezig?

Eerste vrouwelijke dj deelt bijzonderste moment
Vandaag heeft radiokoningin Tineke de Nooij de Marconi Oeuvre Award gewonnen. Zij heeft als radiopionier laten zien dat radio maken geen baantje is, maar een "way of life".

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Joling, Michiel Vos, Sanne Wevers en Tineke de Nooij te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 217 werd uitgezonden op dinsdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie