Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 218

Aflevering 218

RTL Late Night

7-12-2016

| 1473 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -De documentaire 'Emma wil leven' maakte veel los over de ziekte anorexia. Met Emma's kinderarts, Annemarie van Bellegem, en Eric van Dooijeweerd, vader van anorexiapatiŽnt Sem, wordt gesproken over de impact van de ziekte. -Peter de Vroed wil met zijn ludieke menstruatiechallenge meer begrip kweken voor het maandelijkse vrouwelijke probleem. Antropoloog Iris Verstappen vraagt zich af of dit wel de juiste manier is. -Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt waarom het politiekorps opgelucht ademhaalt na de vrijspraak van agent Ronald V. -Tatum Dagelet praat over het programma 'Bijdehante Bejaarden Achter het Stuur'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Jammer dat ik zo op de weg moet letten!"
Tatum Dagelet schuift aan met Roel (97) en Aart (95) om te praten over het programma 'Bijdehante Bejaarden Achter het Stuur'. Deze eerste beelden zijn hilarisch!

Humberto voelt hoe het is om ongesteld te zijn!
Door middel van een elektro-apparaat voelt Humberto Tan hoe het voor vrouwen moet zijn om menstruatiekrampen te voelen. Het valt hem niet mee!

Humberto's oplossing voor menstruatiepijn
Humberto Tan krijgt een ongemakkelijk antwoord van Tatum Dagelet als ze het hebben over menstruatiepijn. Gelukkig heeft hij gelijk een passende oplossing.

De headlines van woensdag 7 december 2016
Marieke Elsinga presenteert het belangrijkste nieuws en de grappigste video's van de dag. Met onder andere een bijzondere wet uit Zuid-Iran en waar blinkt Nederland nu ťcht in uit?

''Emma wil leven' is eye-opener voor deskundigen'
De documentaire van Jessica Villerius 'Emma wil leven', over de aan anorexia overleden Emma, maakte veel reacties los. Emma's kinderarts, Annemarie van Bellegem vertelt dat het ook een grote eye-opener is voor deskundigen. Ze doet ook een oproep naar de overheid.

Vader vertelt aangeslagen over zoon met eetprobleem
Eric is de vader van anorexiapatiŽnt Sem. Samen met hem keek hij naar de aangrijpende documentaire Emma Wil Leven. Hij vertelt hoe het voor een ouder is om een kind te hebben met dit eetprobleem.

Wetenschappelijke doorbraak AMC in HIV-onderzoek
Onderzoekers van het AMC hebben een eiwit ontdekt dat bij sommige patiŽnten HIV-besmetting tegenhoudt. Volgens de onderzoekers kan de vondst leiden tot een nieuwe aanpak in de toekomst.

Knoops: "Rechtbank heeft inschattingsfout gemaakt"
Agent Ronald V. is vanmiddag in hoger beroep ontslagen van rechtsvervolging. Hij stond terecht, omdat hij in 2013 de onschuldige bijrijder van een vluchtende ramkraker neerschoot. Advocaat Geert-Jan Knoops legt uit waarom dit een belangrijke zaak was.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Geert-Jan Knoops en Tatum Dagelet te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 218 werd uitgezonden op woensdag 7 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie