Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 219

Aflevering 219

RTL Late Night

8-12-2016

| 1718 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -De Britse James Bowen vertelt het hartverwarmende verhaal achter de film 'A Streetcat Named Bob'. -Vooruitblik op de uitspraak in het Wildersproces met Frits Wester en Filip Dewinter. -Hoogleraar Jaap Seidell en voedingscoach Vivian Reijs over het gebruik van kinderhelden op snoepverpakkingen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Een gemiddeld kind krijgt ieder jaar z'n eigen gewicht aan suiker binnen"
Kinderen krijgen ieder jaar veel te veel suiker binnen door het eten van ongezonde producten. Hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell en voedingscoach Vivian Reijs proberen er iets tegen te doen.

"Joop Braakhekke was een gastheer, entertainer en kok"
Albert Verlinde en Herman den Blijker halen prachtige herinneringen op aan Joop Braakhekke, die op 75-jarige leeftijd overleden is aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Verhitte discussie: waar ligt de grens tussen racisme en vrijheid van meningsuiting?
In het kader van de uitspraak tegen Geert Wilders wordt er aan tafel bij RTL Late Night een verhitte discussie gevoerd met de Vlaamse politicus Filip Dewinter, die zelf geen voorstander is van de multiculturele samenleving en aan de kant van Wilders staat.

`"Wilders zal beide uitspraken politiek uit gaan buiten"
Politiek verslaggever Frits Wester blikt vooruit op de uitspraak in de 'minder minder' zaak tegen Geert Wilders en de mogelijke politieke gevolgen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Filip Dewinter, Frits Wester, Vivian Reijs, Albert Verlinde en Herman den Blijker te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 219 werd uitgezonden op donderdag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie