Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 223

Aflevering 223

RTL Late Night

14-12-2016

| 709 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Formule 1-commentator Olav Mol blikt in zijn boek 'F1, wat een jaar!' terug op alle hoogtepunten uit dit racejaar. -De Amsterdamse Jasper Rijpma is niet alleen de beste leraar van ons land, maar hoort nu ook tot de top 50 van beste leraren ter wereld. -In zijn maandelijkse column 'Make Holland Great Again' schijnt Jan Jaap van der Wal zijn licht over een aantal kandidaten van de partij 50PLUS.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Olav Mol blikt terug op succesvol Formule 1-jaar
Het afgelopen Formule 1-seizoen zullen we als Nederlanders niet snel vergeten. Olav Mol blikt terug op het afgelopen jaar met hét moment van Max Verstappen, waar echt iedereen het over had.

De virals van woensdag 14 december 2016
Katten kunnen hoog springen, maar ook weer niet zó hoog. Gelukkig hebben ze negen levens!

Jasper Rijpma staat in top 50 beste leraren ter wereld
Hij is niet alleen de beste leraar van ons land, maar hoort nu ook tot de Top 50 beste leraren ter wereld: Jasper Rijpma uit Amsterdam. Maar hoe denken zijn eigen leerlingen over hem?

Make Holland Great Again: Jan Jaap over 50PLUS
50PLUS gaat als een speer in de peilingen en verdient dus de volle aandacht van Jan Jaap van der Wal. In zijn maandelijkse column 'Make Holland Great Again' schijnt hij zijn licht over een aantal 50PLUS-kandidaten en hun vorige leven.

Nieuws op social media: is het echt of nep?
Hoe kan het toch dat we massaal in nepnieuws en hoaxes trappen? Volgens RTL-nieuws hoofdredacteur Harm Taselaar zijn nepnieuws en propaganda van alle tijden en Quest-hoofdredacteur Thomas Hendriks legt uit waarom we fake-nieuws zo moeilijk kunnen onderscheiden van echt nieuws.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal, Olav Mol en Harm Taselaar te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 223 werd uitgezonden op woensdag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie