Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Late Night

10-1-2017

| 980 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Terugblik op acht jaar Barack Obama met Rick Nieman, Roos Schlikker, Jörgen Raymann, Edsilia Rombley en Peter Pannekoek. -Rik van de Westelaken vertelt over zijn opvallende carrièreswitch van het NOS Journaal naar Net5 en SBS 6. -RTV Utrecht-verslaggever Mark van der Wel over de rechtszaak tegen Henk K.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Edsilia Rombley - At Last
Edsilia brengt een prachtige ode aan president Barack Obama met het nummer 'At Last'.

Quizmaster Rik van de Westelaken speelt spelletje met Humberto
Rik van de Westelaken nam afgelopen zomer afscheid van het NOS-journaal. Morgen maakt hij zijn debuut als quizmaster in het programma 5 Golden Rings. Rik stelt aan Humberto alvast een paar lastige vragen.

De virals van dinsdag 10 januari 2017
Van deze mouthguard challenge valt je mond open!

Marieke heeft dé perfecte vacature voor Obama
Marieke heeft een vacature gevonden bij Spotify: President of Playlists. Met heel veel eisen waaraan je moet voldoen. Bijna niemand kan daar aan voldoen, zou je denken...

Terugblik: Obama neemt Trump op de hak met goede grap
Over tien dagen neemt Obama officieel afscheid. Comedian Peter Pannekoek kan de humor van Obama wel waarderen en laat ons weer genieten van een fragment waarin hij Trump te grazen neemt.

"Familie K. leeft voor drie dingen: God, werken en voortplanting"
De strenggelovige Henk K. uit Bunschoten komt morgen voor de rechter, omdat hij wordt verdacht van een reeks gruweldaden die hij de afgelopen 15 jaar zou hebben gepleegd op het merendeel van zijn 19 kinderen. RTV Utrecht verslaggever Mark van der Wel volgt de zaak en kent K. door eerdere incidenten.

Edsilia Rombley - Amazing Grace
Edsilia Rombley trapt de show af met 'Amazing Grace'.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Edsilia Rombley, Jörgen Raymann, Rick Nieman, Rik van de Westelaken en Peter Pannekoek te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 10 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie