Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 216

Aflevering 216

RTL Late Night

5-12-2016

| 1687 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Maxim Hartman en Glenn Helder vertellen over hun bezoek aan 'El Clásico' in Barcelona. - Publicist Jan Dijkgraaf wordt de lijsttrekker van de nieuwe politieke partij GeenPeil. -Peter Heerschop en hockeyster Ellen Hoog over het programma '24 uur met...'. -Cabaretier Remco Veldhuis vertelt over zijn voorstelling 'Lang verhaal kort', waarin hij de Bijbel in twee uur samenvat. -Calum Scott treedt op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Calum Scott - Dancing On My Own
Calum sluit de avond af met het prachtige nummer Dancing On My Own. Wat een sound!

Quiz: Op welke bijbelse figuren lijken de heren van de Toppers?
In de voorstelling 'Lang verhaal kort' vat cabaretier Remco Veldhuis de Bijbel in twee uur samen. Ook worden er in de voorstelling vergelijkingen gemaakt met BN'ers die op bijbelse figuren lijken.

Maxim en Glenn nóg erger dan Geer en Goor
Echte mannen Maxim Hartman en Glenn Helder hebben afgelopen weekend Barcelona op z'n kop gezet. De voetbalvrienden bezochten samen de spraakmakende 'El Clásico'. Die twee hebben het heel gezellig met elkaar gehad.

Marieke verrast jochie met cadeau
Heel wat kinderen zijn in de maling genomen met fop cadeau's. De aanstichtster: onze eigen Marieke. Ze had wat goed te maken en ging op pad met een groot cadeau onder haar arm!

Leden GeenPeil bepalen koers van partij
De politieke beweging GeenPeil, bekend van het Oekraïne-referendum, richt een nieuwe politieke partij op. In de Tweede Kamer willen ze 'de democratie van binnenuit herstellen'.

Hockeyster Ellen Hoog geeft zich bloot in 24 uur met...
Het populaire programma '24 uur met.' is terug op tv, maar dan met sporters als gast. Zware, droevige onderwerpen komen ook aan bod. Ellen Hoog vertelt over haar ernstig zieke vader.

Calum Scott trapt de avond af
Calum Scott opent de avond met een klein voorproefje van het nummer Dancing On My Own.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ellen Hoog, Glenn Helder, Jan Dijkgraaf, Maxim Hartman, Peter Heerschop en Remco Veldhuis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 216 werd uitgezonden op maandag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie