Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 215

Aflevering 215

RTL Late Night

2-12-2016

| 1021 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jennie Lena geeft een voorproefje van haar gloednieuwe mini-album en ze vertelt alles over haar eerste buitenlandse tour. -De Top 3 van de Top 2000 wordt bekendgemaakt. De Top 2000-djs Evelien de Bruijn en Gerard Ekdom gaan de strijd aan in een echte RTL Late Fight!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Football Leaks: Ronaldo sluisde miljoenen naar Maagdeneilanden
Hugo Logtenberg en Peter Vandermeersch lichten namens het NRC een tipje van de sluier over de vrijdagavond gepresenteerde Football Leaks. Christiano Ronaldo is n van de grote namen uit het profvoetbal wiens naam in het schandaal nadrukkelijk naar voren komt.

Football Leaks tonen enorme rol van geld in het voetbal aan
Maandenlang werd er door 60 journalisten uit heel Europa in het diepste geheim gewerkt aan het doorspitten van gevoelige documenten uit de voetbalwereld. De zogenaamde 'Football Leaks' tonen aan hoe groot de rol van geld tot in de kleinste details van het profvoetbal is. Hugo Logtenberg en Peter Vandermeersch lichten namens het NRC alvast een tipje van de sluier.

Jennie Lena zingt Heaven Wins Again
Jennie Lena zingt aan tafel akoestisch het prachtige Heaven Wins Again, een ode aan haar overleden vader.

Jennie Lena toert door New York: "Het voelt als thuis"
Jennie Lena heeft haar eerste buitenlandse tour achter de rug. In tien dagen tijd gaf de zangeres elf optredens in New York waarbij ze op een aantal bijzondere podia heeft gestaan. Aan tafel bij RTL Late Night vertelt de zangeres over haar avontuur.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Evelien de Bruijn en Gerard Ekdom te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 215 werd uitgezonden op vrijdag 2 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie