Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 214

Aflevering 214

RTL Late Night

1-12-2016

| 1176 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Bioloog Frans de Waal vertelt over wat de mens van het dierenrijk kan leren om de wereld een stukje gezelliger te maken. -De boys van Continuum stellen zich voor: zij vormen sinds vandaag een nieuwe boyband, maar hebben elkaar nog nooit in het echt ontmoet. -De mannen van Broederliefde zijn de meest gestreamde artiesten van Nederland op Spotify. We praten erover met Jeroen Nieuwenhuize en Dieuwertje Heuvelings, en natuurlijk treedt Broederliefde ook op!

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van donderdag 1 december 2016
De kijkers waren compleet in de war tijdens Mariekes headlines van vandaag. Aan het einde van haar item wordt helemaal duidelijk waarom ze zulk irritant taalgebruik gebruikte...

Dé nieuwe YouTube-boyband: Continuum!
Vanaf vandaag is de wereld een nieuwe boyband rijker: Continuum! Maar opvallend genoeg hebben de leden elkaar nog nooit live ontmoet. Het platform 'Continuum' brengt vier YouTube-sterren uit vier verschillende landen samen. Uiteindelijk is het aan de fans of de jongens ook daadwerkelijk samen op het podium komen te staan.

Kogel vliegt dwars door woonkamer van Mike en Indya
Mike en Indya uit het Brabantse Putte zijn op woensdagavond aan de dood ontsnapt. Er vond een schietpartij op straat en daarbij vlogen de kogels door hun woonkamer, waar zij op dat moment zaten.

Broederliefde gaat stadion Het Kasteel vullen!
De mannen van Broederliefde zijn een enorme hit op Spotify. Nu gaan ze het stadion van Sparta veroveren met hun hits.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Frans de Waal en Jeroen Nieuwenhuize te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 214 werd uitgezonden op donderdag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie