Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 212

Aflevering 212

RTL Late Night

29-11-2016

| 1154 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Chef-kok Robert Kranenborg en Arie Boomsma over het nieuwe programma 'Kitchen Impossible', waarin acht jongeren met een beperking worden klaargestoomd voor hun droombaan in de horeca. -Anthony van der Meer vertelt over zijn documentaire 'Find my phone'. -De 80-jarige forensische arts Irma van den Broeck denkt voorlopig nog niet aan haar pensioen. -Gesprek met o.a. Jack van Gelder over het neergestorte vliegtuig in Colombia.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Ik kreeg een filmpje binnen waarin hij halfnaakt aan het kreunen was"
De 23-jarige Anthony zette een zwaar virus op zijn telefoon en liet 'm toen expres stelen. Door het virus kon hij 24/7 werkelijk waar Šlles zien en horen wat de dief deed met zijn telefoon. Ook als de dief porno keek.

Big Brother op je smartphone
Anthony zette een zwaar virus op zijn telefoon en liet hem expres jatten. Vervolgens volgde hij de nieuwe, onrechtmatige eigenaar van zijn telefoon op de voet. Anthony legt zijn werkwijze uit.

BraziliŽ in rouw om vliegtuigcrash voetbalteam
Het plaatselijke voetbalteam Chapecoense kwam gisteravond bijna in zijn geheel om het leven bij een vliegtuigongeluk in Colombia. Jack van Gelder vertelt wat de impact zo'n ramp op de internationale sportwereld heeft.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arie Boomsma, Jack van Gelder en Robert Kranenborg te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 212 werd uitgezonden op dinsdag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie