Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 210

Aflevering 210

RTL Late Night

25-11-2016

| 981 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -De Lama's doen volgend jaar een show in de Ziggo Dome. -Ali B. vertelt over zijn nieuwe album 'Een Klein Beetje Geluk', dat hij maakte met medewerking van Kenny B., Mr. Polska, Diggy Dex en Brace.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van vrijdag 25 november 2016
Marieke Elsinga presenteert het belangrijkste nieuws en de leukste filmpjes van de dag. Met onder andere: Amerikaanse politica Jill Stein heeft een hertelling van de stemming aangevraagd in Wisconsin en een bijzondere pizzaservice voor tijdens de koude kerstdagen.

Goed nieuws voor De Lama's!
Marieke Elsinga heeft tijdens haar virals een bijzonder nieuwtje voor De Lama's: ze krijgen een tweede show in de Ziggo Dome!

Ali B verrast door boodschap John de Mol
Ali B kon niet geloven dat John de Mol een ontzettend hartverwarmende boodschap voor hem heeft ingesproken.

Ali B bedolven onder lieve woorden door collega's
Marco Borsato, Diggy Dex, Mr. Polska, Brace en Kenny B. moeten Ali B samenvatten in één zin. Ze zijn vol lof over hun vriend en collega.

Ali B: "Ze dachten dat ik een War Child was!"
Marco Borsato begon samen te werken met Ali B, toen niemand de rapper nog kende. Maar Ali B wist Marco gelijk in te pakken met zijn warme persoonlijkheid.

Tijl Beckand zet studio op z'n kop!
Tijl Beckand vertelt over een avontuur dat hij samen met zijn mede-Lama's heeft meegemaakt. Het einde zie je niet aankomen!

Slappe lach aan tafel om oud Lama's-fragment
De Lama's en Humberto Tan gieren van het lachen als ze een oud fragment van Ruben van der Meer bij De Lama's terugkijken.

De Lama's in Ziggo Dome wordt 'echt spektakel'
Tijl Beckand kwam met het idee om De Lama's terug te laten keren. Maar dit moest wel op een spectaculaire manier, namelijk in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Schitterende opening door Ali B en Diggy Dex
Rappers Ali B en Diggy Dex openden de show met hun eigen versie van 'Avond' van Boudewijn de Groot.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 210 werd uitgezonden op vrijdag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie