Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 211

Aflevering 211

RTL Late Night

28-11-2016

| 1181 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Dj Hardwell brengt een fotoboek uit, gemaakt in samenwerking met fotograaf Joep van Aert. -Lies Visschedijk, Achmed Akkabi en Dan Karaty vertellen over 'Soof 2'. -Linda Hakeboom volgde een jaar lang vier succesvolle mannen met een rauw randje, onder wie Lil' Kleine, voor haar vierdelige docuserie 'Linda's Mannen'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

DJ Hardwell geeft een uniek kijkje achter de schermen
Fotograaf Joep van Aert reisde twee jaar lang mee met DJ Hardwell. Zijn foto's zijn gepubliceerd in het boek 'Hardwell, 2 Years As One', een unieke collectie nooit eerder vertoonde foto's die de lezer een bijzonder kijkje achter de schermen bij de Nederlandse top-dj geeft.

Lil' Kleine geeft zich bloot in documentaire
Documentairemaakster Linda Hakeboom heeft voor haar nieuwe docuserie 'Linda's Mannen' mannen met een rauw randje gevolgd. Bij RTL Late Night krijgen we alvast een voorproefje te zien van de aflevering met rapper Lil' Kleine.

De verschillen tussen het Nederlandse en het Belgische koningshuis
Het Belgische koningspaar komt deze week voor het eerst op bezoek bij hun noorderburen, Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Goed moment om royaltydeskundigen Marc van der Linden en Wim Dehandschutter te vragen naar de verschillen tussen het koningshuis in beide landen.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 211 werd uitgezonden op maandag 28 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie