Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 163

Aflevering 163

RTL Late Night

21-9-2016

| 2647 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Marleen Zwartkruis en Aïsha Daniels schuiven aan om te vertellen over de KPN-docuserie 'Dochters'. -Morgen gaat de nieuwe film 'Riphagen' in première, waarin het verhaal wordt verteld van oorlogsmisdadiger Dries Riphagen. In de film speelt Jeroen van Koningsbrugge de rol van Dries. Jeroen en de zoon van Dries Riphagen, Rob Riphagen, zijn te gast. -Willeke Alberti en de finalist van 'Holland's Got Talent', Mart Hoogkamer, vertellen over hun bijzondere band en zingen samen een duet.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Zoon oorlogsmisdadiger: 'Het heeft alleen nadelen gebracht'
De beruchte oorlogsmisdadiger Dries Riphagen was tijdens de Tweede Wereldoorlog een leidend figuur in de Amsterdamse onderwereld en hielp zo'n tweehonderd joden de dood in. Zijn levensverhaal is vastgelegd in de film Riphagen, waarin Jeroen van Koningsbrugge hem vertolkt. Zoon Rob vertelt welke invloed Dries' leven heeft op de zijne.

Per toeval een bomaanslag voorkomen
Er is een bijzondere crowdfundingsactie gaande voor twee dakloze mannen die een bomaanslag hebben voorkomen in New Jersey. Ze vonden een tas met daarin - dachten ze - sierkaarsen, maar dat bleek een bom te zijn.

Verontrustend: spermakwaliteit keldert enorm
De spermakwaliteit van de Westerse man wordt steeds slechter. Daarom bogen vandaag 400 onderzoekers zich tijdens een internationaal congres in Rotterdam over de vraag hoe sperma weer gezonder kan worden. Uroloog Marij Dinkelman-Smit en toxicoloog Majorie van Duursen vertellen wie in de 'gevarenzone' zitten en hoe dat komt.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jeroen van Koningsbrugge en Willeke Alberti te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 163 werd uitgezonden op woensdag 21 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie