Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 166

Aflevering 166

RTL Late Night

26-9-2016

| 1526 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Vooruitblik op het eerste televisiedebat tussen Hillary Clinton en Donald Trump met Michiel Vos en Rick Nieman. -De drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2016. -Hoogleraar psychiatrie Iris Sommer laat zien hoe hallucinatie werkt. -Jeroen van der Boom zingt zijn nieuwe single 'Lach'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dessing: "Ik dacht dat nominatie een grap was"
De kandidaten voor de Televizier-Ring 2016 reageren aan tafel bij RTL Late Night op hun nominatie.

De virals van maandag 26 september 2016
Marieke Elsinga laat je de leukste filmpjes van de dag zien. Met vandaag: misschien wel de nieuwe Gangnam Style en de beste imitatie ooit van een T-Rex!

Miss Nederland-kandidaten oefenen hun speech in de achtbaan
In het kader van Manic Monday laat Marieke de finalisten van de Miss Nederland verkiezing nog één keer hun speech oefenen op een wel heel bijzondere plek...

Hoe scoor jij in deze hallucinatie-tests?
Hoogleraar psychiatrie Iris Sommer legt aan de hand van een paar simpele testjes uit in hoeverre waarnemingen bij kunnen dragen aan hallucinaties.

Genomineerden Televizier Talent Award 2016 bekend
Marieke Elsinga maakt bekend welke drie talenten op 13 oktober kans maken op de Televizier Talent Award 2016!

Trump vs Clinton: "Nu gaat het om de inhoud"
Erik Mouthaan, Michiel Vos en Rick Nieman blikken vooruit op de krachtmeting tussen Hillary Clinton en Donald Trump, die voor het eerst live op tv met elkaar in debat zullen gaan.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jeroen van der Boom, Michiel Vos, Rick Nieman en Erik Mouthaan te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 166 werd uitgezonden op maandag 26 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie