Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 159

Aflevering 159

RTL Late Night

15-9-2016

| 12862 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Mezzosopraan Tania Kross interviewde Meryl Streep over de film 'Florence Foster Jenkins'. -Bert Kreuk kocht een Amerikaanse D-Day vlag en vertelt erover, samen met Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert. -Rick Nieman legt uit wat wij nuchtere Nederlanders nog van Amerika kunnen leren. -Matt Simons treedt op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Dit is brutaal, beschamend en ontzettend ordinair"
Rick Nieman uit aan tafel bij RTL Late Night stevige kritiek op Rapper Boef.

Rapper Boef: "Ik ben geen treitervlogger"
Rapper Boef ontkent dat hij een treitervlogger is en vindt dat hij vier dagen onterecht heeft vastgezeten, maar misdaadverslaggever John van den Heuvel en Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert zijn het niet helemaal eens met de vlogger.

"Hier krijg je gewoon kippenvel van"
Majoor Bart Jan Geers presenteert vol trots de Amerikaanse vlag die op 6 juni 1944 wapperde op het marineschip dat tijdens D-Day de invasievloot leidde naar het strand van Utah Beach in Frankrijk.

Amerikaanse D-Day vlag van onschatbare waarde
Bijna een half miljoen euro heeft Bert Kreuk betaald voor de Amerikaanse vlag die op 6 juni 1944 wapperde op het marineschip dat tijdens D-Day de invasievloot leidde naar het strand van Utah Beach in Frankrijk. Samen met Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert legt Kreuk uit waarom de vlag zoveel meer is dan alleen een stukje stof.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Rick Nieman, Tania Kross en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 159 werd uitgezonden op donderdag 15 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie